23948sdkhjf

Meget mere end et nyt domicil

Junget A/S inviterede i sidste uge til officiel indvielse af virksomhedens nye hjemmebane i Århus. Det var en begivenhed, som på flere måder repræsenterer startskuddet til en ny begyndelse for maskin- og værktøjsleverandøren.
- Hvad kan vi gøre for dig?

Det er udgangspunktet for det "nye" Junget, som i sidste uge indviede et splinternyt domicil på 9.200 kvadratmeter i udkanten af Århus. Her er tre tidligere adskilte afdelinger rykket samme, og fremover skal de også forsøge at komme lidt tættere på kunderne.

Med hele organisationen under samme tag får Junget nu i langt højere grad end tidligere mulighed for at vise omverdenen, hvad de har at byde på, og den mulighed har virksomheden sat sig for at udnytte. Junget har lanceret en helt ny grafisk identitet med blandt andet ny hjemmeside, nye kataloger og videopræsentationer af maskiner.

Samtidig har virksomheden indrettet et permanent showroom på 3.000 kvadratmeter, hvor det er muligt at få et indtryk af maskinernes formåen:

- Folk kan i princippet komme direkte ind fra gaden med et emne i hånden og få demonstreret, hvad vores maskiner kan. På den måde kan vi også meget nemmere få os talt frem til, hvad en virksomhed præcis har brug for, forklarer marketing manager, Johan Schiller Roloff Clausen.

Han fortæller, at kunder og samarbejdspartnere har taget rigtigt godt imod de nye tiltag. Godt 500 af disse lagde vejen forbi indvielsesarrangementet, og i betragtning af den finansielle krise er det absolut tilfredsstillende:

- Det har været rigtigt godt. Vi ville da gerne have haft 100 % fremmøde, men det kommer der selvfølgelig ikke, siger Johan Schiller Roloff Clausen og påpeger, at Junget ved selvsyn oplevede, hvor svært det er at samle brancherne for tiden, da virksomheden gæstede Fredericia og messen Effektiv Produktion i sidste måned.

Om Junget A/S
Junget er totalleverandør af maskiner og værktøj til træ-, alu- og plastindustrien. Virksomheden beskæftiger ifølge sin seneste årsrapport 109 medarbejdere og kom ud af regnskabsåret 2007 med et underskud på lige under 6 mio. kr. En stor del af dette kan henføres til Jungets polske datterselskab, som realiserede et minus på 3,8 mio.

Læs mere på Jungets hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078