23948sdkhjf

Produktnyhed: Større nøjagtighed og bredere applikationsområde for fræsning i støbejern

Tilføjelser til CoroMill 490-programmet er en gevinst for fræsning i støbejern.
De nye tilføjelser til CoroMill 490-fræserfamilien fås nu til ISO K (støbejernsapplikationer). Siden lanceringen til ISO P (stålapplikationer) tidligere i år, har producenter rapporteret om produktivitetsstigninger på mere end 40 %. Nogle har endog opnået over 50 %, når de brugte CoroMill 490 til plan- og hjørnefræsning med lille spåndybde. CoroMill 490’s ydelse, alsidighed og produktivitet kan nu også fås til bearbejdning af støbejern.
Programudvidelsen omfatter fem nye skærkvaliteter og -geometrier, to til ISO K (støbejern) og tre til ISO P (stål).

CoroMill 490 er en ny generation fræsere fra Sandvik Coromant, der udfører ægte 90-graders hjørner uden overgange eller mismatch. Dets alsidighed inden for plan- og hjørnefræsning reducerer værktøjsomkostningerne og -lagrene, og dets bløde skæreforløb reducerer støjniveauet.

CoroMill 490-skær er udstyret med fire skærkanter med et avanceret geometrisk design og kvaliteter, der giver skarpere skærkantlinjer og reducerer skærekræfterne. CoroMill 490’s lette og præcise skæreproces udført med mindre kraft, er en vinderkombination til serieproduktion og små spåndybder, der effektivt frembringer en færdig komponent i ét overløb. Det kombinerer et let skæreforløb og sikker skærpositionering med høje skærehastigheder og stor præcision.

CoroMill 490 maksimerer udbyttet af små bearbejdningscentre med spindler med konusstørrelse 30 til 40, der ofte anvendes til bearbejdning med lille spåndybde af støbe- og smedeemner med et lille bearbejdningstillæg. CoroMill 490 kan erstatte flere forskellige værktøjer i kraft af sin fleksibilitet og sine snævre tolerancer. Derved reduceres størrelsen af brugerens værktøjslager.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11