23948sdkhjf

Pladepresning – helt enkelt

På dette års Euro-Blech messe kan de besøgende blandt andet se nærmere på LVD Groups nye pladepresse-kontrolenhed, der giver en stor simplificering af betjeningen.
I Danmark er det Randers-virksomheden I..P. Maskiner, der forhandler LVD’s maskiner, og besøgende vil også kunne finde repræsentanter fra I.P. Maskiner på messen i Hannover. Direktør Henrik Angel lægger ikke skjul på sin begejstring for den nye kontrolenhed til kantpressen, der har fået navnet LVD Cadman:

- Den belgiske producent har lagt stor vægt på en simplificering af processen fra tegning til presning. Faktisk er der tale om en lille revolution. Antallet af trin, som operatøren skal igennem, er stærkt reduceret, og samtidig styres det hele via en touch screen, der gør betjeningen enklere.

I.P. Maskiner har allerede solgt et eksemplar af den nye kontrolenhed i Danmark, og forventningerne er høje til fremtiden. Blandt andet derfor er tre mand fra virksomheden at finde på LVD’s stand i Hannover.

- Det er altid en fornøjelse at være med på Euro-Blech, og netop derfor er jeg selv kommet der igennem de sidste 30 år, siger Henrik Angel og tilføjer:

- Det er en god mulighed for os for at møde repræsentanter fra den danske pladebranche, og med de nye produkter vi kan præsentere hernede, satser vi på at kunne ramme et bredt udsnit af virksomhederne inden for branchen.

Udover LVD Cadman kan I.P. Maskiner og LVD præsentere en række andre produktnyheder på belgiernes 900 kvadratmeter store stand i Hannover.

Det drejer sig blandt andet om en materialehåndteringsrobot med navnet Kuka. Også her er brugervenligheden i højsædet, idet simplificering af programmering og håndtering har været vigtige parametre i konstruktionen. Dermed bliver robotten perfekt til de virksomheder, som søger en automatiseringsløsning til små og mellemstore parter.

Sidst men ikke mindst er der også godt nyt til laserskærings-folket. På messen præsenterer LVD nyeste generation af Axel-laserskæremaskinerne. Axel 4020 skære i plader op til 4x2 meter med 4 eller 5 kw laser.

Du finder I.P. Maskiner og LVD i hal 12 stand nummer F48.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11