23948sdkhjf

Ny direktør og nye visioner skal sende stålvirksomhed ind i fremtiden

Nikolai Jørgensen er ny administrerende direktør og medejer af Dansk Stålmontage

Den 2. april 2024 tiltrådte Nikolai Jørgensen som ny administrerende direktør og medejer af Dansk Stålmontage.

For at sikre kontinuitet og fortsættelse af virksomhedens vækst har der været en intensiv overdragelsesproces over en måned med den tidligere direktør Claus Nielsen, der meddelte i november sidste år, at han ville forfølge nye udfordringer.

Nikolai Jørgensen har en solid baggrund fra ledelsespositioner som direktør hos Skako Vibration og salgsdirektør hos Svendborg Brakes. Han bringer en dybdegående forståelse for industrien og en vision for fremtiden, som er i perfekt overensstemmelse med målene for Dansk Stålmontage, og han skal sikre fortsat succes og udvikling for virksomheden.

Stort potentiale

Med Nikolai Jørgensen i spidsen forventer Dansk Stålmontage at fortsætte sin positive udvikling. Han ønsker at sætte fokus på udvikling af specialløsninger inden for greentech, fødevarer og pharma; markeder, hvor der er identificeret betydelige vækstmuligheder, og hvor Dansk Stålmontage ønsker at udvide sit aftryk.

- Det er en ære at blive en del af Dansk Stålmontage, der efter 50 år fortsat er innovativ og i front indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Potentialet er stort og med en stærk ledergruppe og kompetente medarbejdere var beslutningen let, siger Nikolai Jørgensen i en pressemeddelelse.

Dansk Stålmontage råder over 2.200 kvadratmeter rustfri produktion og har netop udvidet sin sorte stålproduktion med 800 kvadratmeter. Med udvidelsen kan Dansk Stålmontage efterkomme den stigende efterspørgsel og er klar til at udleve virksomhedens vækstambitioner.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094