23948sdkhjf

GibbsCAM 2009 danmarkspremiere på Effektiv Produktion

GibbsCAM 2009, V9.0 versionen introducerer over 150 betydelige forbedringer i hele produktserien, med ekstraordinær værdi for kunder på vedligehold.
Derudover giver det omfattende funktionaliteter til nye brugere. Ud over forbedringer af systemet er programmet blevet tilrettet, så det i høj grad forbedrer GibbsCAM's uovertrufne brugerflade og kvalitet.

På grund af GibbsCAMs unikke software-arkitektur, som alle GibbsCAM-moduler og optioner er baseret på, nyudvikles på GibbsCAM kernen til gavn for alle GibbsCAM kunder. Nogle af de centrale grundforbedringer udviklet til denne version er: Flere gange Fortryd/Gentag, den nye Multiple skærmbilleder, fremhæv og skjul linjer. Derudover er GibbsCAM 2009 designet til brugervenlighed, bedre præstationer og bedre sikkerhed med Windows Vista, som har givet "Certified for Windows Vista"-certificering.

De største forbedringer er blevet gjort for at støtte GibbsCAM's fokus på produktionsmaskiner, fortrinsvis Multi Task Machining. Den nye avancerede 3D/HSM bearbejdningsudvidelse til SolidSurfacer indfører en bred vifte af multi-overflade bearbejdningsfunktioner, der omfatter støtte til højhastighedsbearbejdning. Disse nye kapaciteter er konstrueret til multi-CPU-computere og støtter Batch toolpath-generering, som er en vigtig fordel, når man genererer meget store bearbejdningsfiler.

Adskillige generelle forbedringer og nye funktioner er blevet introduceret til drejning og 4- og 5-akse bearbejdning, som også gælder i Mill/Turn og MTM.

Disse nye forbedringer giver brugeren yderligere muligheder i GibbsCAM's støtte til dreje/fræsecentre og giver endnu mere alsidig og anvendelig programmering.

GibbsCAM 2009, v9.0’s frigivelse sikrer også GibbsCAM’s evne til at udveksle data med de nyeste versioner af populære CAD-systemer. GibbsCAM er certificeret til Autodesk Inventor 2009, Solid Edge 20 og SolidWorks 2009. GibbsCAM er også kompatibel med de nyeste versioner af ACIS, Parasolid og CATIA V4 og V5, Kubotek KeyCreator, ProE Wildfire, Robert McNeel & Associates' Rhino, og UGS Unigraphics og NX.

Kilde: DCADAM - http://www.dcadam.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079