23948sdkhjf

Maskinparken hos Hobro Maskinfabrik har vokseværk

I løbet af det seneste år har Hobro Maskinfabrik investeret i syv nye maskiner for at holde trit med efterspørgslen.
Alsidighed er en dyd hos Flemming Iversen og Hobro Maskinfabrik. I dag løser fabrikken opgaver inden for drejning, fræsning, rundslibning, planslibning og gnistning. Men alsidigheden forpligter også, for kunderne forventer samtidig, at fabrikken udvikler sig inden for alle områder, og det kræver investeringer.

- Blandt andet derfor har vi anskaffet en Kellenberg UR175 CNC-rundsliber med et arbejdsområde på ø350x1.000. Anskaffelsen af den nye maskine er en indikation af, at vi satser bredere end andre maskinfabrikker, også når det gælder slibning, forklarer Flemming Iversen, og uddyber:

- Med den kan vi nemlig slibe med tolerancer helt ned i tusindedele mm. Vi har mange kunder, der efterspørger tolerancer, der ligger inden for 0-5 tusindedele mm. Det har vi specialiseret os meget i, og det vil vi også gerne profilere os på.

Han tilføjer, at man i samme forbindelse har etableret et decideret rundslibeområde på fabrikken, så man nu har alt samlet ét sted.

Syv nye maskiner i år
Dermed fortsætter han nyindretningen af den fabrik, der blev bygget for blot 1½ år siden. Ved den lejlighed blev der rykket godt og grundigt rundt på alle funktionerne på fabrikken. Blandt andet indrettede man midt i hallen en slags kommandocentral, hvor medarbejderne altid kan finde informationer samt programmere maskinerne. Samtidig gav den nye indretning også plads til flere nyinvesteringer på maskinsiden.

- Det har også givet plads til en masse nye investeringer i maskiner. I år har vi anskaffet os syv maskiner, og udover rundsliberen er det blandt andet en ny målemaskine, som vi fik for en måned siden, siger Flemming Iversen.

Han fortæller, at det er gået glat med installationen af rundsliberen, og at maskinen er allerede i fuld sving. De første kunder har også meldt sig på banen, og der er tale om forskellige større virksomheder inden for værktøjs- og maskinindustrien.

- Det kan mærkes, at vi har fået en ny rundsliber i huset. Det har betydet en fordobling af vores slibekapacitet. Vi har i lang tid arbejdet over på den anden rundsliber, vi har, så der har virkelig været et behov for nyanskaffelsen, slutter Flemming Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07