23948sdkhjf

Produktnyhed: Induktionsudstyr med stor fleksibilitet

Induktiv opvarmning er effektivt og energibesparende – og med ny teknologi kan flere varmeopgaver udføres samtidigt.
EFD Induction a.s., Europas førende leverandør af induktionsudstyr, introducerer en serie af kompakte og kraftfulde induktionsgeneratorer. Serien matcher markedets krav og efterspørgsel for udstyr for fleksibel, alsidig og hurtig opvarmning. SINAC-serien af induktionsgeneratorer er kendetegnet ved høj ydelse og stor udgangseffekt på trods af deres lave vægt og kompakte design. De komplementerer derved EFD Induction a.s komplette program af induktionsgeneratorer i effektområdet 5-3.000 kW.

SINAC-modellerne leveres for vægmontage i effektområdet 6-80 kW og i fritstående kabinet op til 800 kW. Standard frekvensområde er 10-400 kHz.

SINAC-induktionsgeneratorer kan leveres i to versioner, som SINAC Single med en effektudgang eller som SINAC TWIN med to effektudgange. SINAC TWIN med to effektudgange har dermed mulighed for at udføre to samtidige arbejdsopgaver fuldstændigt uafhængigt af hinanden.

I praksis vil det sige, at en operatør fx kan udføre en loddeopgave, mens en anden kollega forvarmer et emne før svejsning. SINAC TWIN giver derfor en hidtil uset fleksibilitet mht. at udføre flere forskellige varmeopgavetyper, som fx lodning, krympning, varmebehandling, hærdning osv.

Avanceret teknologi med integreret automatisk impedanstilpasning giver optimal udgangseffekt, uafhængigt af varmeopgave, induktionsspoler og materialer. Fordelen er højere totalvirkningsgrad, hvorved der opnås en markant reduktion i energiomkostningerne.

SINAC leveres med et brugervenligt og selvforklarende menubaseret kontrolpanel, hvori der kan programmeres varmecyklusser og procesparametre. Analoge udgange for ekstern kontrol og styring er standard, men derudover kan leveres forskellige kommunikationsprotokoller, som Profibus-DP, Interbus, Ethernet, DeviceNet med flere.

Det kompakte design, den enkle og simple installation samt den avancerede teknologi giver mulighed for at udføre de ønskede varmeopgaver, hurtigere, lettere, sikrere og med en højere kvalitet. Konkurrencemæssige fordele opnås via en øget produktivitet og reducerede produktions- og energiomkostninger.

EFD Induction a.s har igennem mere end 25 år været dansk industris fortrukne leverandør af udstyr for induktionsopvarmning der energi-rigtigt varmer.

Mød virksomheden på EFFEKTIV PRODUKTION 08 stand A-0610.

Kilde: EFD Induction - http://www.efd-induction.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094