23948sdkhjf

Aage Pedersen værktøj i storform til Effektiv Produktion 08

Aage Pedersen Værktøj fra Sønderborg melder helt klar til messen med et stort og varieret værkstøjsprogram inden for holdende og skærende værktøj.
Med deres varierede program inden for spåntagning er Aage Pedersen Værktøj en del af messen Effektiv Produktion 08, som løber af stabelen i Margrethe-hallerne i Fredericia fra den 7. – 10. oktober 2008.

- Vi er ret spændte på det nye messekoncept, der nu for første gang præsenteres som afløser for det velkendte messekoncept, Metal, siger salgschef Niels Dejgaard, og fortsætter:

- Vi er meget optimistiske og er med stor energi og entusiasme i gang med at klargøre produkter og vores 120 kvadratmeter store messestand, som i år har fået en ny og bedre placering, og som passer perfekt til vores koncept og det store og varierede program, vi udbyder. Vi glæder os rigtig meget til at hilse på nye kunder fra andre brancher som fx træbranchen, som vi for første gang har mulighed for at præsentere vore produkter og koncept for.

Med udgangspunkt i ideer og løsningsvalg for opspænding/håndtering af emner og skærende værktøjer samt logistik og opmåling af disse, har Aage Pedersen Værktøj et utrolig varieret, og topmoderne program, der har til formål at yde mere ”spån” i dansk industri – uanset branche.

Måling og indstilling
At måle og indstille værktøjer bliver stadig vigtigere. Den tid, hvor en prøvespån var en del af en opstilling, er efterhånden fortid. Moderne og dyre værktøjsmaskiner skal producere døgnet rundt, og ikke tage ”luftspåner”.

De nye Zoller forindstillingsmaskiner er intelligent forindstilling, hvor værktøjer, operatøruafhængigt, opmåles fuldautomatisk indenfor få my, en gevinst for ethvert firma. På messen viser Aage Pedersen Værktøj den ny Zoller Venturion med Pilot 3 styring. Og der vil de også kunne lave en økonomisk beregning af den lønsomhed, der er ved at investere i udstyret.

STB Toolmanager
- Værktøjer skal være fremme til tiden og i den rigtige mængde, påpeger Niels Dejgaard.

- Det lyder simpelt, men trods det er der mange virksomheder, der altid bestiller én dag for sent. Med det resultat, at varen skal frem med TNT – måske er man endda nødt til at fremstille med reducerede skæredata for at få de sidste skær til at holde, indtil de ny er fremme – i værste fald kan det udløse et maskinstop.

Nævnte fænomen vil STB gerne eliminere med deres Toolmanager System, som med software og hardware kan håndtere alle former for forbrugsartikler i danske virksomheder – uanset branche.
På messen vil Aage Pedersen Værktøj for første gang kunne præsentere systemet i Danmark og vise, hvad det kan. Og frem for alt give et indtryk af, hvilket besparelsespotentiale, der ligger i STB-systemet.

Pokolm og Ceratizit
Alle der fræser, borer eller drejer i Super Duplex materialer ved, hvilke problemer det skaber. Værktøjerne holder kun i meget kort tid, der er lave skæredata og meget andet, alt sammen med høje emnepriser til følge. I det hele taget er der mange problemstillinger, og det er absolut et problematisk materiale at tage spåner i.

- Med Pokolm og Ceratizit kan vi her på messen præsentere det stærkeste fræseprogram på markedet til Duplex og Super Duplex og andre svært bearbejdelige materialer, erklærer Niels Dejgaard, og fortsætter:

- Vi har med stor succes testet de nye superskær fra begge leverandører hos flere af vore kunder. Med disse skær har vi i nævnte materiale kørt med skærehastigheder på 220 m/min, og med en Feed på 4.200 mm/min. Selv med disse høje data har vi opnået standtider på 10 til 15 minutter. Med de samme skær har vi ligeledes kørt en Feed på 22.000 mm/min i austenitisk rustfri stål, W.nr. 1.4301 – endda med en fornuftig standtid.

Nulpunktssystem fra Lang
Med Quick Point Nulpunkt-systemet fra Lang er værktøjsleverandøren desuden i stand til at vise de besøgende fagfolk, at tidskrævende opstillinger er fortid. Med Quick Point-systemet opnås ubegrænsede muligheder for at realisere fleksible opspændingsløsninger på maskinplan, kuber, deleapparat og meget mere. Niels Dejgaard forklarer:

- Systemet fungerer med antrækstappe, som monteres i den enhed, der ønskes opspændt. Derefter trækkes disse an i 0-punkts pladen. Utrolig enkelt, men ekstremt nøjagtigt. Gentagelsesnøjagtigheden er mindre end 0,005 mm ved antræk/skift af emne, skruestik, patron med mere – kun fantasien sætter grænsen.

- Udover nævnte system har Lang en række intelligente løsninger til opspænding og automation. Med konceptet ”Total Produktivitet” har vi et godt koncept, så vi ud over de nævnte eksempler kan fremvise masser af andre løsningsvalg og produktnyheder fra vore øvrige leverandører i vort alsidige program, fortsætter han.

Kilde: Aage Pedersen Værktøj - http://www.aapv.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078