23948sdkhjf

Mød AVN Teknik på Effektiv Produktion 08

Hvordan sikrer du din virksomheds konkurrenceevne i fremtiden? Sæt kryds i kalenderen 7.-10. oktober og få svaret.
Danske virksomheder står efter mange år med overfyldte ordre bøger overfor dystre prognoser og svingende globale konjunkturer. En del af faktorerne er udefrakommende og derfor svære at påvirke, men det er muligt at påvirke en virksomheds produktionsproces og flow. Virksomheder kan ved at optimere og effektivisere en enkelt proces, øge konkurrencedygtigheden. Den øgede konkurrenceevne kan gøre virksomheden i stand til at klare de udfordringer, som den måtte stå overfor i en turbulent tid.
Effektiv Produktion 08 sætter fokus på effektivisering og optimering af produktionsprocessen, lige fra produktudvikling til bearbejdningsfasen inden for både metal, letmetal, træ og plast til automation samt måling og kvalitetsstyring.

AVN Teknik udstiller på Effektiv Produktion 08 og vil her præsentere nyheder, fra markedsledende leverandører, som kan tilføre effektive besparelser i produktionen og dermed øge konkurrenceevnen, for netop jeres virksomhed.

AVN Teknik har som de eneste i Danmark ”The Power of 3” som er Walter, Prototyp og TITEX. AVN Teknik vil blandt andet vise den nyeste belægningsteknologi XPL fra TITEX, som kan fordoble værktøjslevetiden og reducere omkostningerne med op til 50 %. Der vil være en produktionsspecialist fra Walter, som vil kunne vejlede og rådgive, når det gælder drejning, fræsning og boring med Walter-værktøjer.

Virksomheden vil også vise det nyeste indenfor trykluft og el-skruetrækkere, hvor AVN Teknik repræsenterer Cooper-Tools, Delta Regis og CP/Dessouter.

Der vil også være nyheder fra Pferd og Vitex på slib og på håndværktøj vil der være nyheder fra Hazet, Channellock og NWS, Sonic m.fl.

Inden for produktionsteknik vil man vise Avdel, Bralo og FAR nitter samt nitteværktøjer.

Sæt kryds i kalenderen 7.-10. oktober og læg vejen forbi stand A1535 og A2435 og få en snak om, hvordan din virksomheds konkurrenceevne kan øges.

Kilde: AVN Teknik - http://www.avn.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109