23948sdkhjf

Siemens får kæmpe møllekontrakt fra E.ON

Ordren lyder på 500 vindmøller med en samlet kapacitet på 1.150 MW til projekter i USA og Europa.
Siemens Energy og det tyske energiforsyningsselskab E.ON vil fremover arbejde tæt sammen om at fremme driftsikre og miljøvenlige vindmølleprojekter over hele verden. Siemens og E.ON mener, at et tæt partnerskab danner det bedste grundlag for den fremtidige udvikling i sektoren for vedvarende energi. I forlængelse af aftalen har de to virksomheder underskrevet en af de største vindmølleaftaler nogensinde. Ifølge aftalen skal Siemens levere 500 vindmøller med en samlet kapacitet på 1.150 megawatt (MW) til E.ON til nye projekter i USA og Europa. Vindmøllerne skal leveres og installeres i 2010 og 2011.

- Aftalen med E.ON er den største enkeltstående vindmølleordre, Siemens nogensinde har underskrevet. Det nye partnerskab mellem E.ON og Siemens er ikke kun en stor fordel for de to virksomheder. Samarbejdet er også et vigtigt skridt i den udvikling, vindkraft foretager på sin vej til at blive en konventionel energikilde, siger René Umlauft, administrerende direktør for Renewable Energy Divisionen i Siemens’ energisektor.

- Aftalen er en vigtig milepæl i E.ON’s supply chain strategi for vedvarende energi. Vi er glade for, at Siemens deler vores vision og vil indgå dette samarbejde til gavn for begge parter. Det er et stort skridt på industriens rejse fra et mindre forretningsområde mod industrialisering, siger Dr. Frank Mastiaux, administrerende direktør for E.ON Climate & Renewables.

Reservationsaftalen mellem Siemens og E.ON dækker en leverance på 500 vindmøller med en kapacitet på hver 2,3 MW. Møllerne vil få forskellige tårnhøjder og rotordiametre. 600 MW vindmøllekapacitet er reserveret til amerikanske projekter, og 550 MW er reserveret til vindmølleparker i Europa. E.ON vil afgive separate ordrer hos Siemens for hvert projekt, og ordrerne vil være baseret på vilkårene i rammeaftalen.

Kilde: Siemens - http://www.siemens.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094