23948sdkhjf

Ny direktør overtager roret i ingeniørhuset Frecon A/S

Ida Rasmussen er den 1. oktober ansat som ny administrerende direktør i ingeniørhuset Frecon A/S, der har afdelinger i henholdsvis Horsens, Esbjerg og fynske Tommerup.

Ida Rasmussen afløser Claus Mølgaard Jensen, der har været administrerende direktør i Frecon siden 2019.

Ida skal ifølge en pressemeddelelse sikre og understøtte ingeniørhusets forsatte udviklingsrejse.

-Jeg har stor respekt for de resultater mine kollegaer i Frecon har skabt og ser frem til at samarbejde med virksomhedens stærke team af fagspecialister, udtaler Ida Rasmussen i pressemeddelelsen.

Næste stop - direktør

Ida Rasmussen er ikke ukendt med Frecon. Hun havde i Frecons opstart fra 2006-2009 en stilling som projekt- og personaleleder samt ansvar for oprettelse af det første lille dokumentationsteam.

Ida har tilbragt det meste af sin karriere med ledelse i ingeniørtunge virksomheder. Senest i en mangeårig stilling ved Vejdirektoratet, hvor hun har arbejdet med strategisk udvikling, digitalisering og effektivisering, samt haft ansvaret for de store statslige anlægsprojekter under Transportministeriet.

- Det er rigtigt spændende nu at skulle sidde på den anden side af bordet. Jeg er sikker på, at jeg kan inddrage min erfaring med leverandørsamarbejde i arbejdet med fortsat at understøtte Frecons ry. Specialistviden og høj kvalitet i alle leverancer er jo det vigtigste led i vores forretning, udtaler Ida Rasmussen.

Vokseværk

Ansættelsen af Ida som ny administrerende direktør i Frecon sker i takt med, at medarbejderstaben og forretningen er vokset.

- Ida kommer med stor ledelseserfaring fra videnstunge organisationer og er vant til at lede inden for branchen, udtaler bestyrelsesformand Peter Bager.

Ida Rasmussen er 50 år og har foruden ovenstående arbejdet i henholdsvis Siemens og Vestas, hvor hun bl.a. havde ansvar for transport og design af løfteudstyr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189