23948sdkhjf

Erhvervspris til Moldow

Den sydjyske virksomhed har fået UdviklingVejens erhvervspris.
Hvert år uddeles Erhvervsprisen af UdviklingVejen til en virksomhed i kommunen for at påskønne virksomhedens særlige indsats, som har bidraget til en positiv udvikling for virksomheden og kommunens erhvervsliv generelt. Og i år er Moldow blevet udvalgt til at modtage den fornemme pris.

Således fik ejerne af Moldow, og søskendeparret, A. Birgitte Ipsen og K. Preben Hansen, overrakt prisen af formand Verner Holm. Direktør K. Preben Hansen udtaler:

- Vi er naturligvis meget stolte over at modtage denne pris. At være en del af lokalsamfundet og bibeholde vores virksomhed og produktion i kommunen er særligt vigtigt for os, og i en tid hvor mange virksomheder flytter deres produktion til udlandet, kræver det en stor indsats at sikre, at virksomheden fortsat kan være konkurrencedygtig.

Formanden for UdviklingVejen, Verner Holm, kom blandt andet med denne begrundelse:

- Vi har med en virksomhed at gøre, der ikke stiller sig tilfreds med status quo – men derimod søger vækst ved blandt andet at syndikere med kapitalpartnere, således potentialet udnyttes optimalt. Det er en virksomhed, der bruger en professionel bestyrelse til at give optimal sparring til direktionen. Endelig er det en virksomhed, der tager ansvar for at sikre fremtidens arbejdskraft ved blandt andet at opkvalificere sine medarbejdere i takt med, at automatisering vinder frem. Erhvervsprismodtageren er også en af de virksomheder, der er flink til at uddanne nye lærlinge.

Medarbejdernes fortjeneste
Preben Hansens lagde i takketalen ikke skjul på, hvad der er grunden til virksomhedens succes:

- Vi har utroligt mange dygtige, loyale og fleksible medarbejdere, og mange af dem har været hos os i mange år. Samtidig har vi en kompetent og handlekraftig bestyrelse og en kapitalstærk ejerkreds, hvilket gør det muligt for os hele tiden at udvikle virksomheden. Så der er ingen tvivl om, at denne pris skal dedikeres til vores medarbejdere for deres store indsats i hverdagen samt vores bestyrelse og ejerkreds.

Og Moldows ambitioner for fremtiden er store:

- Vi har i ledelsen, bestyrelsen og ejerkredsen, som udover familierne omfatter Johan Hoffmanns selskab Hoffmann Capital, lagt en ambitiøs strategi for fremtiden, og som vores to opkøb i 2015 også vidner om, griber vi chancen, når den byder sig, da vi virkelig tror på muligheden for fortsat udvikling og ekspansion, fortæller Preben Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094