23948sdkhjf

HI: Kevlar som værnesål i endnu flere produkter fra Euro-Dan Sko A/S

Da Euro-Dan Sko A/S i Fredericia i fjor begyndte at benytte Kevlar som værnesål i sine fodformede Flex sikkerhedstræsko, var det den første danske fabrik, som anvendte Kevlar i sikkerhedsfodtøj. Kevlar's gode egenskaber som værnesål bliver nu også anvendt i Euro-Dan Sko's WalkiSoft-serie i sikkerhedssko, støvletter og vinterstøvler, der ligesom fabrikkens øvrige produkter kan ses på HI Industri 2005 i Messecenter Herning.
Tidligere har Fredericia-virksomheden brugt værnesåler af stål for at hindre skarpe genstande i at trænge ind gennem sikkerhedsfodtøjets sål. Fordelen ved i stedet at bruge Kevlar er, at sikkerhedsfodtøjet bliver lettere og meget mere fleksibelt. Samtidig undgår man stålsålens kuldebro om vinteren.

Fabrikken understreger, at fodtøjets sikkerhed mod gennemtrængning af skarpe genstande i sålen er lige så høj med Kevlar som med stål. Til eksempel kan nævnes, at Kevlar bl.a. også bruges i skudsikre veste. Fodtøjet er da også godkendt efter EN 345 S3.

Efter at Euro-Dan Sko har videreført Kevlar som værnesål i WalkiSoft serien, er den blevet en af de mest behagelige arbejdssko på markedet. Det skyldes også Euro-Tex membranen, der er åndbar, så fodtøjet indvendigt forbliver optimalt tørt og behageligt, samt udskiftelige dæksåler, som kan vaskes ved 30°. Den unikke WalkiSoft sål er i dobbelt density PU med 3 punkt Shock Absorber, som absorberer stød og aflaster ryg og led mest muligt.

Som den eneste danske fabrik kan Euro-Dan Sko A/S nu producere Flex sikkerhedstræsko i tøffel og kap samt WalkiSoft sikkerhedssko, støvletter og vinterstøvler op til og med størrelse 51 i fodformede modeller.

Kilde: HI Industri 2005; http://www.hi-industri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081