23948sdkhjf

COWI har overtaget Tripod Wind Energy

COWI har overtaget vindspecialistvirksomheden Tripod Wind Energy. Dermed er COWIs strategiske satsning om at være blandt de absolut førende rådgivere inden for vindenergi på globalt plan rykket et skridt nærmere.
Tripod Wind Energy er en mindre virksomhed med fem ansatte. Virksomheden har i over 27 år beskæftiget sig med vindenergi på globalt plan og har været involveret i flere end 200 vindmølleprojekter i 40 lande.

Satsningen på vindenergi skal ses i sammenhæng med COWI’s styrke inden for klimaområdet og den strategiske prioritering af klimarelaterede ydelser, fortæller chef for forretningsudvikling, afdelingen for vindenergi, Marc Normann:

- Vi ønsker inden for vind at kunne tilbyde ”The Complete Service Package” til vores kunder, at være blandt de største vindrådgivere og at være til stede på alle væsentlige hovedmarkeder for vindenergi. Med vores eksisterende kompetencer og Tripods specialistviden har vi lagt fundamentet for yderligere ekspansion på vindområdet.

Tripod er en af de få rådgivervirksomheder, som er certificeret til at gennemføre målinger på møller. Virksomhedens spidskompetencer er inden for vindressourcer, hvor Tripod har mange års erfaring med vindmålinger og vindstudier.

Derudover udfører Tripod lastberegninger samt lastmålinger for vindmølleproducenter som led i møllernes typegodkendelse. Tripod har både ekspertise inden for onshore vindmøller og offshore vindmøller, hvor COWI allerede er blandt verdens førende rådgivere.

Kilde: Vindmølleindustrien - http://www.windpower.org

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094