23948sdkhjf

CNC Products søger medejer med ansvar for fræs

Ejeren af CNC Products i Odder har øget kapaciteten på maskinsiden og søger nu medejer, som får ansvar for fræseafdelingen
Henrik Møller Nissen etablerede CNC Products i 2007 i en del af de lokaler, der tilhørte det nu lukkede støberi, Nordsænk Ålykke. Ud over drejeafdeling har virksomheden også en fræseafdeling, som i alt beskæftiger otte mand.

- Vi har fået øget vores kapacitet og søger efter nye kunder og flere opgaver. Men vi må også erkende, at vi har svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft i vores geografiske område, og det har vi til dels fundet en løsning på. Derfor søger vi nu en medejer til fræseafdelingen, påpeger han.

Henrik Møller Nissen forestiller sig, at en fagudlært person ganske enkelt køber sig ind i virksomheden og bliver ansvarlig for fræseafdelingen. Derved får Henrik Møller Nissen mere tid til at udvikle drejeafdelingen, til kunderne og til det opsøgende salgsarbejde.

- Hvis vi skal vokse og tjene penge, så skal vi – ud over at have flere automatiserede løsninger – have mere fleksibilitet ind i virksomheden. Og den fleksibilitet og hjerteblod har en ejer, vurderer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.378