23948sdkhjf

AVN Teknik A/S overtager agentur for Channellock i Danmark.

Agenturet for den amerikanske værktøjsproducent Channellock, der producerer en serie af forskellige tænger, er blevet overtaget af AVN Teknik.
Channellock er en amerikansk producent, der har produceret kvalitetsværktøj siden 1886. Firmaet blev grundlagt af George B. DeArment - en smed fra det nordvestlige Pennsylvania. Han startede i det små med at sælge værktøj fra sin hestevogn, men i dag producerer Channellock mere end 120 forskellige typer tænger i mange forskellige størrelser.

Virksomheden beskæftiger over 400 fuldtidsansatte, og de er repræsenteret i 45 forskellige lande - verden over. De er eksperter inden for tænger til autobranchen, VVS og industrien.

Channellock’s produktsortiment strækker sig lige fra Polygrip tænger (papegøjetænger samt vand pumpetænger) og skævbidere til spidstænger, som er specielt egnede til vanskeligt tilgængelige steder m.m.

Den amerikanske producent har også skiftenøgler, med ekstra bred kæbevidde, og senest har Channellock introduceret låseringstænger med udskiftelige spidser, lige samt 90 grader, og med hurtigomskifter, så de kan håndtere både udvendige som indvendige låseringe.

Kilde: AVN Teknik A/S - http://www.avn.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127