23948sdkhjf

SH Group klar med ny produktionshal

SH Group har tidligere meldt ud, at en ny 1.300 kvadratmeter produktionshal kunne starte produktion i uge 17. Nu er tiden så kommet til at indfri forventningerne.
Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på den nye hal, således at produktionen kan igangsættes mandag den 21. april. Men SH Group as stopper ikke investeringerne med den nye hal, som egentlig kun er en del af en investeringsplan på 25-30 mio. kr.

Den eksisterende produktionshal deles op således, at hydraulikværkstedet udvides med 400 kvadratmeter, hvor der bliver fuld krandækning på 10 ton. Faciliteterne skal lette produktionen af blandt andet store hydraulikstationer og renovering af store hydraulikcylindere samt servicering af mobile anlæg, herunder lastbiler, entreprenørmaskiner og hydrauliske grabbe.

De øvrige 600 kvadratmeter, også med 10 ton fuld krandækning, indrettes med delvis montageværksted og bearbejdningsværksted for store emner. Eksisterende boreværk for bearbejdning af op til 12 ton flyttes fra maskinværkstedet til de nye faciliteter. Endvidere installeres nyt boreværk for bearbejdning af op til 10 ton og en ny CNC Mazak drejebænk for bearbejdning af emner op til ø550x1500mm.

Kilde: SH Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078