23948sdkhjf

NTF-Aalborg skal have ny direktør

René Jacobsen er klar til at overlade direktør-posten til en anden hos den nordjyske producent af trådvarer.
Winther Holding og Vækst-Invest Nordjylland overtog i juli sidste år 60 procent af ejerskabet af NTF-Aalborg, og efterfølgende blev René Jacobsen sat ind som direktør hos den nordjyske producent af trådvarer. Nu søger man dog en afløser på den post.

- Sideløbende er jeg direktør for Aalborg Gummivarefabrik og Winther Holding, og med de andre gøremål har vi vurderet, at det kræver lidt mere, end jeg kan klare. Jeg kan ikke fysisk sidde hos NTF hele tiden, og vi har vurderet, at det er et fuldtidsjob, så vi efterspørger derfor en direktør på fuldtid, forklarer René Jacobsen til Metal Supply.

Siden overtagelsen i 2014 er der gennemført en række optimeringer hos NTF-Aalborg, og det bliver det udgangspunkt, den nye direktør skal starte ud med.

- Vi føler, at vi er kommet godt i gang og kan da også se, at overskuddet er blevet forbedret en smule allerede i 2014. De muligheder og den substans vi ser i selskabet, er så gode, at vi vil sætte turbo på vores udviklingsplaner, og derfor har vi brug for en direktør fra øverste hylde, siger René Jacobsen.

Sammen med virksomhedens bestyrelse bliver en af direktørens første opgaver at udvikle og iværksætte en vækststrategi for selskabet.

- Vi har vores generelle mål, og det er, at vi på et femårigt sigt gerne ser en fordobling af både top og bund, og det kan vi også se på substansen, at det kan lade sig gøre. Vi vil udover Danmarks grænser og udvide blandt andet på det tyske marked, fortæller René Jacobsen og lister en række områder, hvor den nordjyske virksomhed allerede er i gang med at ændre strategi.

- Vi har øget markedsføringen og hele profileringen af selskabet og fået den strømlinet. Og så har vi øget salgsindsatsen ud fra en filosofi om, at vi ikke vil lade det være op til kunderne selv at finde ud af, at vi har verdens bedste trådvarefabrik – det skal vi fortælle dem. Når der så begynder at komme emner ind derfra, er vi meget hurtigt klar til at mande op i hele organisationen.

Når den nye direktør er ansat vil René Jacobsen trække sig ud af den daglige ledelse af selskabet for at koncentrere sig om de to andre direktørposter samt posten i bestyrelsen hos NTF-Aalborg og øvrige bestyrelsesposter blandt andet hos Intech International og Nordelektro.

Udover Winther Holding er også Vækst-Invest Nordjylland samt teknisk direktør Tommy Søndergård og salgsdirektør Jørgen Ravn aktionærer i NTF-Aalborg. Derudover er ejerkredsen åben for også at lade den nye direktør indtræde i ejerkredsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078