23948sdkhjf

Jensen fyrer 87

Ordrerne svigter, så den bornholmske producent af vaskeanlæg, Jensen Denmark, opsiger et stort antal medarbejdere.
Efter en fantastisk start på 2015, hvor Jensen Denmark blandt andet har ansat 115 nye medarbejdere, er firmaet nu ramt af sæsonudsving i ordreindgangen.

- Det skyldes blandt andet, at hovedmarkederne fortsat er i Europa og når en stor del af vore kunder har travlt i turistsæsonen, har de ikke tid til at installere nye maskiner, skriver Jensen Denmarks administrerende direktør, Morten Rask, i en pressemeddelelse.

Den store ordremængde fra årets begyndelse er ved at være færdigproduceret og mange er installeret. Da firmaet i udelukkende producerer efter faste ordrer har man derfor valgt at opsige 87 timelønnede medarbejdere for at tilpasse kapaciteten. Hovedparten med fratrædelse i august, mens nogle har længere opsigelsesvarsel.

- Der er forsat håb om, at ordreindgangen retter sig, så det bliver muligt at annullere alle eller i hvert fald nogle af opsigelserne, tilføjer Morten Rask.

Trods opsigelserne er Jensen Denmark og Jensen-Group i en positiv udvikling. Forventningerne om øget vækst og dermed øgede antal ansatte gør, at der fortsat investeres i Jensen Denmark i Rønne, understreger firmaer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078