23948sdkhjf

Randers Maskinfabrik udvider

Den østjyske underleverandør har flyttet sit spåntagende maskinværksted og samtidig investeret i nye maskiner.
Hidtil har Randers Maskinfabrik haft produktionen fordelt på to forskellige adresser på Nyholmsvej i det nordøstlige Randers – og det er nu blevet udvidet til tre.

- Vi købte en bygning for små to år siden, som vi er begyndt at tage i brug. Det er til vores spåntagende maskinværksted, som vi har flyttet, så vi nu har produktion på Nyholmsvej 7, 9 og 11, fortæller Mads Nielsen, der er medejer hos Randers Maskinfabrik.

Selve flytningen blev påbegyndt for en måneds tid siden, og det betyder, at den spåntagende afdeling er blevet udvidet fra 280 til 602 kvadratmeter.

Og der er allerede blevet god brug for de ekstra kvadratmeter.

- Flytningen kom sig af, at vi købte en ny maskine, som der ikke var plads til i de gamle lokaler. Det er en DMG CTX Beta 1250 TC multi dreje/fræsemaskine. Den kan klare emner op til ø390x1 meter. Den er god til at lave tingene færdige i en arbejdsgang, og så er den velegnet til både små og store serier, siger Mads Nielsen.

- Vi havde en Gildemeister af nogenlunde samme slags, og den var ved at være af ældre dato, så vi havde længe talt om, at vi skulle have en afløser. Nu har vi bedre kapacitet til at tage noget seriearbejde, fordi vi har to maskiner, så det søger vi også efter nu. Vi har fået mere fleksibel kapacitet og kan bedre sige ja til noget, der ikke er så rentabelt. Det kunne vi ikke før, da vi var bundet af, at vi kun havde den ene maskine, uddyber han.

Derudover har Randers-virksomheden også investeret i en ny sav og dermed også udvidet savekapaciteten markant.

- Det er en Pegas 400 profi CNC, som tager emner op til ø400. Det er kun til lige snit, og det er for at have lidt mere kapacitet til savning i den spåntagende afdeling, slutter Mads Nielsen.
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079