23948sdkhjf

Lego hædret med Plastprisen 2015

Lego A/S modtager plastbranchens årlige hæderspris, Plastprisen. Branchen mener, Lego er gode til at fortælle de positive historier om plastik. De medfølgende penge sendte Lego videre til erhvervsuddannelser indenfor plast.
I manglen på kvalificeret arbejdskraft i plastindustrien, er det vigtigt at fortælle de gode historier om plastik. Og det er Lego gode til, udtrykte Plastindustriens formand Søren Ulstrup, da han tirsdag uddelte branchens årlige hæderspris Plastprisen til Lego.

Prisen blev uddelt for 29. gang, og det skete i forbindelse med branchens årlige møde Plastdagen i Industriens Hus.

Dagen med temaet ”Vores medarbejdere skaber fremtiden” fokuserede på den nuværende debat om manglen på kvalificeret arbejdskraft som plastmagere, værktøjsmagere og ingeniører til plastindustrien.

- Lego tilmed er den virksomhed, som uddanner flest plastmagere og værktøjsmagere i Danmark, sagde Søren Ulstrup i forbindelse med, at han roste Lego.

Chresten Bruun, vice president for sprøjtestøbning hos Lego, modtog prisen med begejstring:

- Vi er stolte af prisen hos Lego. Stolte som medarbejdere over at få branchens pris.

Han forsatte:

- Lego producerer årligt omkring 60 milliarder legoelementer. Vi er afhængige af gode kompetencer og afhængige af evnen til at producere højkvalitetsklodser, som passer sammen.

Foruden æren og en akrylstatuette får vinderen en check på 25.000 kr. De penge ønsker Lego at donere til landets erhvervsuddannelser indenfor plast. Derfor fordeles pengene imellem Den Jydske Haandværkerskole i Hadsten og AMU Syd i Kolding og Ribe, fortalte Chresten Bruun fra Lego.

Plastdagen den 12. maj 2015 havde 210 tilmeldte og var en af de mest besøgte i brancheforeningens historie.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.437