23948sdkhjf

Kraftig vækst får AB-Inventech til at udvide direktionen

AB-Inventech i Ikast, som er totalleverandør af specialmaskiner og automatiseringsudstyr, udvider direktionen med ny direktør efter flere år med kraftig omsætningsvækst.
Det der i 1991 begyndte som en lille iværksættervirksomhed i Ikast baseret på grundlægger Arne Bechs innovative idéer til udvikling af specialmaskiner og udstyr til automatisering af produktionsprocesser er nu for alvor blevet en vækstvirksomhed. I løbet af de seneste seks år er omsætningen i AB-Inventech vokset fra 19 mio. kr. til et resultat i 2007, der forventes at runde mindst 43,5 mio. kr.

Udviklingen betyder, at Arne Bech har valgt at udpege Niels Kirkegaard som sideordnet direktør med ansvar for produktion og salg.

- Vi har været og befinder os stadig midt i en spændende udvikling. Den udvikling skal vores organisation matche, og derfor udvider vi direktionen. Det betyder, at jeg fremover kan koncentrere mig om rammerne i virksomheden, og om det jeg brænder for og er bedst til: At opfinde nye maskiner og automatiseringsudstyr, siger Arne Bech.

Niels Kirkegaard er uddannet maskinarbejder og produktionsteknolog. Han har siden 2002 været ansat i AB-Inventech - først som værkfører, siden produktionschef og senest som projektchef.

- Niels Kirkegaard kender hele virksomheden indefra og vores brede skare af mellemstore og store kunder. Desuden har han været med gennem de seneste års vækst og kender til kravene og udfordringerne, siger Arne Bech.

AB-Inventech beskæftiger i dag 37 medarbejdere. Fra fabrikken i Ikast udvikler, konstruerer og producerer virksomheden innovative specialmaskiner og automatiseringsudstyr til blandt andet de store spillere i den internationale vindmølleindustri, den grafiske industri og møbelindustrien. Om kort tid indvier AB-Inventech nye produktionslokaler på grunden i Ikast, hvor virksomheden således kommer til råde over 6.000 kvadratmeter.

- Vores kernekompetence er evnen til at tænke i nye baner og altid have kundens behov – og ikke mindst behovet for innovative løsninger – i fokus, siger Arne Bech.

AB-Inventech forventer, at de senere års omsætningsstigning på 25 % fortsætter i 2008.
Niels Kirkegaard og Arne Bech

Niels Kirkegaard og Arne Bech

Kilde: AB Inventech

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094