23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye agenturer hos KJ Værktøj

KJ Værktøj har sikret sig eneforhandlingen på det danske marked af to nye agenturer inden for rullekæder: Sugiyama og MAXTOP/SBR.
Sugiyama Chain Co., Ltd. er en japansk fabrikant af kvalitetskæder til en konkurrencedygtig pris. Fra denne fabrikant kan KJ Værktøj nu tilbyde et meget stort program i rullekæder i absolut topkvalitet: Silver SBR, Long Life. S.Y kæderne er et naturligt førstevalg for de kunder, der fokuserer på kvalitet og driftsikkerhed.

Kæderne har som standard helstøbte ruller og bøsninger, hvilket sikrer en stabil kæde med stor præcision og lang levetid. Desuden har kæderne som standard en ny type samleled, som har 100 % samme styrke som kæden. Hertil kommer, at S.Y kæderne har en korrosionsresistent silver coating, der sikrer stor vejrbestandighed i forhold til almindelige kæder. Disse egenskaber gør Sugiyama kæderne til nogle af verdens stærkeste kæder.

Silver SBR, Long Life serien omfatter blandt andet BS og ANSI standard rullekæder samt en lang række andre rullekædetyper: Ligelaskede, forstærkede, kompakte, dobbelt-kapacitet, korrosionsbeskyttede, lyddæmpende, vedligeholdelsesfri, hulboltskæder samt rullekæder med medbringer. Desuden produceres kæder efter specialmål.

Fra den taiwaneske producent MCC tilbyder KJ Værktøj nu MAXTOP/SBR kvalitetskæder til fornuftige priser. Kæderne, der har helstøbte ruller og bøsninger, fås i et stort program indenfor både standard- og specialkæder.

Kilde: KJ Værktøj

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093