23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt kabinet til Atlas Copcos generatorserie

HardHat kabinet introduceres til Atlas Copcos generatorserie QAX 12-30 – den eneste generator på markedet i denne klasse.
Som et resultat af den store efterspørgsel på HardHat udgaven af Serie 7 kompressorerne, følger Atlas Copco nu succesen op og introducerer dette kabinet for udvalgte generatorer - QAX 12-20-30 (50 Hz).

HardHat-kabinettet er udviklet for at undgå de korrosionsproblemer, man normalt ser på metalkabinetter. Udover at være modstandsdygtigt overfor hårde stød m.v., sikrer dette kabinet en høj gensalgsværdi samtidig med, at miljøbelastningen minimeres.

QAX-serien af generatorer er designet til de basale elektriske krav fra udlejningssektoren, bygge- og anlægsbranchen samt forsyningsværkerne. QAX 12-20-30, nominelle ydelser på hhv. 12 kVA, 20 kVA og 30 kVA (9,6 kW–24 kW) ved 50Hz, drives af 3-cylindrede Deutz dieselmotorer, som lever op til støj- og udledningskravene i henhold til EED, Trin 2.

Generatorerne er ideelle til brug i bebyggede områder, idet de overholder kravene i det seneste Europæiske Direktiv om Udendørs Støj (OND), og de kan endda anvendes om natten i støjfølsomme omgivelser.

Det nye HardHat kabinet inkluderer som standard Qc1002 kontrolpanel med fjernstart, analoge målere, justerbart HPFI-relæ med jordspyd, nødstop samt et antal CE-stik, som beskyttes af maksimalafbrydere.

Det robuste, korrosionsfrie kabinet, der er fremstillet af FN-godkendt og genanvendeligt materiale, bibeholder sit udseende selv efter års brug, og der kræves intet reservedelsforbrug til at renovere kabinettet.

Materialet er det genanvendelige LMDPE, som blandt andet også bruges til kemikaliebeholdere, både, legetøj m.v. Det er fuldt UV-stabiliseret, indeholder langtidsholdbare antioxidanter og er modstandsdygtigt overfor ekstrem kulde og varme. HardHat udgaven er betydeligt lettere end metalkabinettet og fremstår samtidig væsentlig mere moderne.

Kilde: Atlas Copco - http://www.atlascopco.dk/dkus

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093