23948sdkhjf

Ny direktør på Maskinfabrikken Rival

Administrerende direktør Henrik Holvad har valgt at træde et skridt tilbage fra den daglige drift og ledelse af Rival. Ind træder en yderst erfaren ny direktør i Carsten Tønnes.
Rivals nye direktør og daglige leder, Carsten Tønnes, er uddannet produktionsingeniør og HD i afsætning og kommer med over 14 års erfaring inden for produktion og ledelse.

Han har gennem de sidste godt seks år været fabrikschef hos AVK International. Hertil kommer erfaring fra Belden ICOS Division, Tulip Foods, Løgstør Rør og SC Sørensen.

Fokus på fortsat udvikling
Carsten Tønnes stod på forhånd højt på Henrik Holvads ønskeliste over dem, der mest kompetent kunne overtage det fremtidige ansvar for driften og udviklingen af Rival.

For Carsten Tønnes er jobbet som direktør for Rival et ønskejob. Han ser rigtig gode muligheder for, at han med sin baggrund kan drive den fremtidige udvikling af Rival i tæt samarbejde med Rivals medarbejdere, ledergruppe og bestyrelse.

- Bestyrelsens og mine fremtidsplaner for Rival er fortsat vækst og udvikling. I den proces er der flere vigtige elementer, siger Henrik Holvad.

- Vi skal have det optimale ud af vores nye interne struktur med ledergruppen, der i høj grad skal tage del i den daglige ledelse og beslutningstagning. Samtidig skal vi fastholde vores strategiske fokus på kvalitet, produktivitet, ordentlighed og de rette priser, som er afgørende parametre for vores primære kunder i olie- og gasindustrien, fortsætter han.

Stærk daglig leder
Fortsat udvikling kræver ifølge Henrik Holvad en stærk daglig leder, der kan fastholde kursen og være skarp i beslutningstagningen. Samtidig er der brug for en stærk daglig coach for mellemledergruppen.

- Jeg er nået frem til, at jeg efter min ulykke for godt to år siden kan gå hen og blive en hæmsko for Rivals fortsatte udvikling, da jeg ikke har det samme overskud til at knokle på 14 timer i døgnet, som der kræves i dagens danske industrivirksomheder, siger Henrik Holvad.

- Sammen med Kirsten har jeg besluttet, at vores helbred og daglige velbefindende kommer i første række, hvor glade vi end er for vores nuværende dagligdag på Rival, uddyber han.

Carsten Tønnes tiltræder stillingen 1. maj og skal i det daglige tegne og drive virksomheden både internt og eksternt. Det sker med reference til Henrik Holvad, der fortsætter som administrerende direktør.

- Vi er overbeviste om, at Carsten er den rigtige person til i det daglige at drive udviklingen af vores virksomhed. Hans kompetencer og personlige egenskaber er knivskarpe og passer rigtig godt til den fremtid, vi ser for Rival, siger Henrik Holvad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094