23948sdkhjf

Partnerskaber skal udvikle Rival

Da Kirsten og Henrik Holvad i starten af 2021 indgik partnerskab med salgsdirektør Christian Aarup var det allerede på tegnebrættet, at endnu en partner med tiden skulle med i ”Rival-ægteskabet”. Målet var og er, at Rival skal stå stærkest muligt – også på den helt lange bane

Det skete i slutningen af august, da Thomas Timmermann indtrådte som ny medejer og produktionsdirektør.

- Christian og jeg tror på et partnerskab, hvor vi kan lære af hinanden, udnytte hver vores styrker og arbejde med stor tillid. Den filosofi deler vores nye produktionsdirektør Thomas Timmermann med os, siger Henrik Holvad.

- Vi har alle en stor passion for den fortsatte udvikling af Rival og tror på den strategi, vi har lagt for den fremtidige udvikling, tilføjer han.

Christian Aarup og Henrik Holvad har nu gennem et par år fået prøvet det tætte partnerskab af. Derfor var tiden nu også rigtig til at fortsætte den positive udvikling ved at tage Thomas Timmermann med på holdet.

En drøm der er gået i opfyldelse

For Thomas Timmermann er det en drøm, som går i opfyldelse på flere måder.

- Jeg elsker dagligdagen i produktionen og at være med til at udvikle og forfine den måde, tingene gøres på sammen med teamet. Dette er - i samspil med at være med på øverste niveau i en mellemstor virksomhed og drive udviklingen sammen med værdsatte partnere - et perfekt match for mig, siger han.

- Samtidig har jeg et brændende ønske om at bibeholde og fortsat skabe arbejdspladser i Danmark i et internationalt miljø. Alt dette er opfyldt her hos Rival, fortsætter han.

- Jeg ser et kæmpe potentiale i virksomheden og glæder mig helt vildt til at lære både Rival, kolleger, leverandører og kunder endnu bedre at kende og være med til at skabe værdi og vækst hele vejen rundt, slutter Thomas Timmermann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078