23948sdkhjf

Produktnyhed: ISCAR fræsehoveder – nu med garanti

KJ Værktøj as tager nu endnu skrappere midler i brug for at få vist, hvor stærkt ISCAR's fræseprogram egentlig er.
Fremadrettet vil alle kunder, der køber et fræsehoved fra et af de mest efterspurgte programmer - Helido eller Tangmill - få en garanti med i købet. Det betyder, at hvis kundens fræsehoved, uanset årsag, skulle gå hen og blive ukampdygtigt, ja så leverer KJ Værktøj et nyt, kvit og frit. Dette gælder også ved kollission. KJ Værktøj as stiller garantien i 12 mdr. fra kundens modtagelse af varen.

- Det er ikke kun en garanti for, at kunden altid får den kvalitet, han forventer. Det er også en sikkerhed for, at vi som partner hele tiden har et konstant fokus på at skabe den mest optimale produktion hos kunden, forklarer salgsdirektør Henrik Løftgaard, og fortsætter:

- Det stiller store krav til vore konsulenter. Af samme årsag har vi foretaget en række initiativer, der sikrer, at vi også fremadrettet forbliver en faglig kvalificeret partner. Ud over at have tilføjet yderligere ressourcer så har vi også udvidet vores test-setup således, at vore konsulenter altid kan finde en testrapport, der modsvarer de fleste spåntagende virksomheders krav til materiale og bearbejning. Derudover har vi intensiveret undervisningen internt i huset. Hver uge mødes vores spåntagende konsulenter og gennemgår testcases. Herudover er der nationale månedsmøder, hvor KJ's konsulenter gennemgår de mest interessante testcases samt nye trends. Alt sammen noget der skal sikre, at vores kunder altid får den mest optimale anbefaling til bearbejdningen.

Kilde: KJ Værktøj

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078