23948sdkhjf

SH Group åbner afdeling i Fredericia

Svendborg-virksomheden SH Group, der er blandt landets førende producenter af hydraulik, har haft så travlt i Trekantsområdet, at man nu har valgt at åbne en ny afdeling i Fredericia.
Hydraulik-virksomheden SH Group indtager nu Jylland. Opgaverne har ganske vist været der i mange år, men nu tager virksomheden konsekvensen af den stigende efterspørgsel og åbner en ny hydraulisk serviceafdeling i Fredericia.

- Gennem årene har vi løst en del opgaver for Fredericia Skibsværft, og hen ad vejen er der også andre kunder, der har fået øjnene op for os i Fredericia. Derfor har vi nu valgt at starte en ny afdeling med kontor, lager og værksted på Fredericia Havn, fortæller Jimmy Gehring fra SH Group.

Også reservedele til fødevareindustrien
Det er stadig hydraulikken, som fokus kommer til at ligge på i Fredericia, men udover de gængse slanger og fittings vil lageret også have reservedele i rustfrit stål, som kan leveres til fødevareindustrien, der er en af de nicher, som er i vækst hos SH Group.

I første omgang vil den nye afdeling få tilknyttet to servicemontører og servicebiler, der er fuldt udstyret med forskellige hydraulikolier, værktøj samt alle gængse reservedele. Derudover vil den også fungere som base for de fem reparatører, der er beskæftiget med opgaver på Fredericia Skibsværft.

- Afdelingen i Fredericia bliver en satellitafdeling af den hydrauliske serviceafdeling i SH Group, hvilket betyder, at vores servicemontører har professionel backup fra en 20 mand stor teknisk afdeling i Svendborg, forklarer Jimmy Gehring.

SH Group AS beskæftiger i dag ca. 120 medarbejdere fordelt på fabrikken i Svendborg og den nye afdeling i Fredericia. Virksomheden udarbejder totale løsninger inden for alle former for maskinbygning og hydrauliksystemer og håndterer hele processen fra udvikling til montering og servicering af det færdige produkt.

Se SH Groups profil på Metal Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078