23948sdkhjf

Slaraffenland hos Junget

Maskinfabrikken JUNGET afholdte i sidste uge åbent hus i deres nye lokaler i Solrød. Alle sejl var sat til for at synliggøre JUNGET’s flytning fra Ballerup til Solrød Strand. Godt 130 virksomheder lagde vejen forbi Solrød Strand, og den storstilede udstilling af maskiner og værktøj.
JUNGET’s afdeling på Sjælland er flyttet i nye lokaler på Sjælland, og det fejrede man i sidste uge med et storstilet åbent hus-arrangement, hvor værktøj, maskiner og medarbejdere stod linet op for at tage imod de mange besøgende.

JUNGET har i mange år haft til huse i Ballerup, men er nu flyttet til Solrød Strand - og det skulle der gøres noget ud af. Derfor var det med stolthed og en smule sommerfugle i maven, at man i sidste uge slog dørene op for kunder og samarbejdspartnere.

Størstedelen af JUNGETs leverandører af værktøj- og maskinløsninger var repræsenteret. Dette udgjorde en stor logistik udfordring, som JUNGET løste på fornemmeste vis ved fælles indsats fra alle medarbejderne, så alt stod klart til gæsterne, når dørene blev slået op.

- Det var en kæmpe succes. Omkring 130 virksomheder besøgte os i løbet af de tre dage, arrangementet varede, fortæller marketingkoordinator Inger Marthinsen til Metal Supply.

- Vi havde omkring 50 maskiner, hvoraf størstedelen kørte, så det var jo rent slaraffenland. Mange af de besøgende udtrykte stor begejstring for vores udstilling, da de ofte mangler et sted at finde inspiration, og det fandt de her, hvor de kunne se, røre og søge råd og vejledning hos JUNGET's team af medarbejdere, slutter hun.

JUNGET's kontorer i Århus og Solrød Strand understreger, at virksomheden er landsdækkende - der er ikke langt fra Gedser i syd til Skagen i nord, når der er nogen der, får brug for maskiner eller værktøj fra JUNGET.

Se JUNGET's profil på Metal Supply her .

Kilde: JUNGET - http://www.junget.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124