23948sdkhjf

Føredevaregodkendte smøremidler

Petro-Canada lancerer et nyt produkt, kaldet PURITY FG med MICROL. Dette fødevaregodkendte smøremiddel indeholder nu MICROL - det første antimikrobielle konserveringsmiddel, nyligt registreret af USA´s miljøstyrelse (EPA), til anvendelse i fødevaregodkendte smøremidler.
Yderligere, er PURITY FG med MICROL blevet registreret af NSF International som det første NSF H1 smøremiddel med et EPA registreret antimikrobielt konserveringsmiddel.

PURITY FG med MICROL markedsføres som en fedt, en hydraulik – og en gearolie-serie, og er det eneste fødevaregodkendte smøremiddel på markedet, der er fuldstændig i overensstemmelse med den amerikanske lægemiddelstyrelses (FDA) og EPA´s myndighedskrav. Alle MICROL Produkter imødekommer de nødvendige myndighedskrav fra den canadiske fødevareinspektionsstyrelse. Yderligere registrering er under behandling i Europa, Australien og Sydamerika.

- PURITY FG med MICROL er en betydningsfuld nyskabelse indenfor fødevareindustrien. Denne nye produktlinie forhindrer mikrobiel vækst i smøremidlerne og forebygger nedbrydning i hårdt belastede omgivelser, siger Nicolas Joujou, klassificeringsleder, Petro-Canada Lubricants.

- Smøremidler til fødevareforarbejdningsmaskiner udsættes for store belastninger. Strenge lovgivningskrav, hårde miljøvilkår, og store maskinelle belastninger og kræver et veldesignet fødevaregodkendt smøremiddel. Petro-Canada har skabt et fortræffeligt omdømme for kvalitet og ydelse med dets PURITY fødevaregodkendte produktlinie. Med tilføjelsen af MICROL er et nyt niveau opnået indenfor produktbeskyttelse af smøremidler.

Petro-Canada er verdens største producent af farmaceutisk klassificerede olier, der anvendes til et udvalg af fødevarebehandlingsindustrier og tilbyder en komplet linie af industrielle smøremidler, der er egnede som hjælpemidler til fødevareforarbejdningsanlæg.

Kilde: AB Svejseteknik - http://www.absvejs.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094