23948sdkhjf

Automaterne skal køre uden driftsstop

For både leverandører og aftagere er nedbrud på maskinerne en torn i øjet. Det kan koste mange tusinde kroner i tabt fortjeneste. Derfor er der større fokus end nogensinde på maskinernes og komponenternes pålidelighed og kvalitet. Netop derfor faldt valget på Omron, da Handler A/S startede egenproduktion.
Med 17 års erfaring som forhandler af lagersystemer i bagagen sprang handelsfirmaet Handler A/S i 1998 ud i rollen som producent. Resultatet blev lagerautomaten LogiMat, som blev bygget ud fra virksomhedens omfattende kendskab til kundernes behov.

- Det unikke ved LogiMat’en er, at den er fremstillet primært af standardkomponenter, som er udvalgt med to formål for øje: driftssikkerhed og totaløkonomi. Serviceomkostningerne er derfor lavere end på konkurrerende produkter, lyder det fra Niels Damgaard, direktør i Handler A/S.

Skal fungere stabilt
Men tilværelsen som producent stillede andre krav end blot kendskab til kundernes behov. Pludselig blev det nødvendigt med et indgående kendskab til hver enkelt komponent i automaterne. Derfor gik jagten ind på underleverandører, der kunne levere de rigtige komponenter af ypperste kvalitet – og her fandt Handler A/S sammen med Omron.

- Når vore kunder har anbragt deres varer i LogiMat lagerautomater, er det 100 % nødvendigt, at automaterne fungerer stabilt og uden driftsstop. Omron har et udvalg af frekvensomformere af høj kvalitet, som passer til vores behov, og dygtige Omron-medarbejdere forstod at støtte os i udviklingsprocessen af LogiMat’en, beretter Niels Damgaard, og konstaterer hurtigt:

- Alle dele, som indgår i en LogiMat, er valgt med driftssikkerhed for øje.

30 års erfaring
Omron var den perfekte samarbejdspartner for Handler A/S, fordi virksomheden ligeledes har lang erfaring. Igennem 30 år har virksomheden produceret automationsprodukter og har samtidig omfattende ekspertise inden for automationsapplikationer. Produktudvalget omfatter: fabriksautomatisering, sensorer og sikkerhed, motion control og frekvensomformere, industrikomponenter og visionsystemer.

Omron er en international virksomhed med hovedkvarter i Holland, og i Danmark har man kontorer i Køge og Århus. Udover automationsløsninger er virksomheden også repræsenteret inden for elektroniske komponenter og healtcare.

Læs mere om Omron på http://www.omron-industrial.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297