23948sdkhjf

Omron bygger til under sydens sol

Elektronikproducenten Omron, der spænder over alt fra sensorer, automatiseringteknologi og medicinsk udstyr, har udvidet deres automatiseringscenter i Barcelona.

Centeret er vokset fra 320 kvadratmeter til over 830 kvadratmeter – en øgning på knap 160 procent. Det oplyser Omron til Metal Supplys søstermedie Electronic Supply.

Automatiseringscentret omfatter nu et stort demonstrationsområde for automatiseringsapplikationer, hvor kunder kan afprøve nye teknologier i praksis eller få dem demonstreret på distancen via en internetopkobling.

- Vi håber at kunne inspirere danske virksomheder, især SMV'er, til at tilpasse deres forretning til kundernes og samfundets behov. Takket være moderne teknologi kan vi invitere gæster indenfor i vores lokaler, selvom de sidder hjemme på kontoret. Vi ser et enormt potentiale i at præsentere disse teknologier virtuelt, siger Per Pilegaard, general manager Danmark.

Udbygningen af centeret gik i gang i marts 2020 og er nu fuldt færdig og implementeret

Interessante demoer

  • Besøgende i automatiseringscenteret kan opleve en integreret løsning med alt-i-én-styring af robot-, bevægelse- og vision-teknologi samt sikkerhed og kunstig intelligens. Formålet er at fremvise en skalerbar og modulær produktion, som kan være både autonom og kollaborativ.
  • En pakkelinje med denne automatiseringsinfrastruktur demonstrerer mulighederne for kundetilpasning i storskala.
  • En intelligent produktionslinje opdelt i celler viser, hvordan robotter og mennesker arbejder sammen i harmoni som en samlet, interaktiv løsning. Operatørens opgaver og processer visualiseres for at muliggøre autonome procesforbedringer og fejlfri produktion.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094