23948sdkhjf

JUNGET er klar, er du?

Totalleverandøren JUNGET A/S holder i dagene 31. oktober, 1. november og 2. november åbent hus i deres nye lokaler i Solrød Strand på Sjælland.
Forberedelserne til JUNGET's åbent hus-arrangement i uge 44 kører som planlagt.

Arrangementet har krævet omfattende koordinering og forberedelse fra alle afdelingerne i JUNGET A/S. Maskinsalg, Værktøj, Slibning, Reservedele, Service og Marketing afdelingerne har alle haft specielle opgaver indenfor netop deres videnområde med det klare formål at sikre, at gæsterne får en spændende oplevelse.

- Der har været særdeles travlt i afdelingerne med forberedelserne til arrangementet. Alle de daglige arbejdsopgaver skal jo klares samtidig. Men alle i firmaet har gjort en fantastisk ekstra indsats , siger Steen Johansen, afdelingsleder i JUNGET´s Solrød afdeling, og fortsætter:

- Forberedelserne kører helt som planlagt, så alt er klart, når vi slår dørene op for alle gæsterne onsdag den 31. oktober.

Der har specielt været en stor logistik-opgave at sikre, at de over 50 forskellige maskiner, der skal være med i specialudstillingen, nu også er kommet frem i god tid fra de mange leverandører. Dertil kommer den lokale serviceafdelings teknikeres store opgave med opstilling og klargøring af maskinerne til de mange forskellige demonstrationer.

Det åbne hus på Sjælland vil vise alle gæsterne, at JUNGET A/S er total-leverandør til industrien i hele Danmark. I de dage, arrangementet løber af stablen, vil det være muligt for de besøgende at få et større indblik i JUNGET’s aktiviteter og en snak med medarbejderne fra de forskellige afdelinger, der alle er repræsenteret.

I det nye showroom i Solrød Strand vises det nyeste indenfor bearbejdnings-værktøj og tilbehør, og som nævnt vil mere end 50 maskiner være udstillet.

For at se den komplette liste over udstillede maskiner og læse invitationen til arrangementet se virksomhedens hjemmeside: www.junget.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062