23948sdkhjf

Nyheder serveret på et fad

Hos HH Metal kan teknisk salgschef, Ole Amundsen, ikke undvære sit daglige nyhedsbrev fra Metal Supply. Det giver ham nemlig en hurtig opdatering af, hvad der sker i branchen – og så ligger de nemt og bekvemt i indbakken, når han har tid.
- Nyhedsbrevet kommer direkte ind til mig, og det gør, at det bliver læst. Der var engang en klog mand der sagde, at hvis det er let, så bliver det gjort. Og det er jo ganske enkelt. Det er hele tiden ved hånden, og man kan åbne nyhedsbrevet, når man lige har tid til at læse lidt og klikke væk igen, hvis man ikke har tid, forklarer han, og fortsætter:

- Det er kortfattet, og det gør, at man får det hurtige overblik. Man kan følge med i, hvad der sker i branchen, og så kan man selv undersøge videre, hvis der er noget, man har speciel interesse i.

Alle bliver hørt
Han er begejstret for konceptet og kan godt forstå at mere end 6.000 beslutningstagere har valgt at modtage nyhedsbrevet hver dag.

- Brugerfladen henvender sig til alle. Det er ligegyldigt, om det er direktører i store eller små virksomheder. For mig som sælger er alle kunderne jo vigtige, så derfor kan jeg godt lide tanken om et sted, hvor de små også kan få deres nyheder ud, siger Ole Amundsen.

- Og jeg har fundet masser af kontakter på portalen, som jeg kan arbejde videre med. Det gør det nemmere at finde samarbejdspartnere for HH Metal, og i sidste ende gør det, at jeg skal køre færre kilometer som sælger, tilføjer han.

157 besøgende
Hos HH Metal har han været aktiv på portalen i ca. ½ år og er også så småt begyndt at bruge de andre faciliteter, der findes på Metal Supply.

- 80 % af vores produktion er laserskæring i plader og rør, og for nylig fik vi en ny TRU-laser 7025 skæremaskine, der arbejder med to hoveder og er meget hurtigere end traditionelle anlæg. Og sådan en ny maskine er jo en god ting at ligge ind på portalen under ”kapacitet tilbydes”. Fabrikscheferne på de større fabrikker har jo ikke tid til at undersøge hele markedet, men her finder de den hurtigt og effektivt. Jeg lagde den ind én gang, den lå otte dage på portalen, og jeg kunne se, at der var 157 besøgende inde og se den, slutter Ole Amundsen.

HH Metal beskæftiger sig primært med pladebearbejdning som underleverandør uden egenproduktion. Virksomheden har stor teknisk erfaring og en veludviklet og effektiv maskinpark.

Kilde: HH Metal - http://www.hhmetal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094