23948sdkhjf

Aktivitet på Metal Supply betaler sig

Nordjydsk Værktøjssalg har gennem det seneste års tid været særdeles aktiv på Metal Supply. Det har givet rigtig mange klik, henvendelser og gennemførte handler.
Hos Nordjydsk Værktøjssalg i Frederikshavn gik man egentligt og havde det fint og manglede ikke noget i tilværelsen – troede man. Det var lige indtil Metal Supplys konsulent Henrik Wolsing slog et smut forbi.

Fra nyhedsbrev til medlemskab og annoncering -
- Henrik var her og fortalte om konceptet, og jeg synes, det lød rigtig godt, men jeg ville lige se det an og startede derfor med at få tilsendt nyhedsbrevet, fortæller indehaver Michael Nielsen.

- Men efter et stykke tid kunne jeg jo se, at der virkelig skete noget på portalerne både funktionsmæssigt og aktivitetsmæssigt, og da vi stod i en situation, hvor vi ville prøve noget nyt, så slog vi til og blev medlem, samtidig med at vi investerede en masse kroner i annoncering på portalen.

En beslutning Michael Nielsen ikke har fortrudt.

Aktiviteten betaler sig
Det er Michael Nielsen, der står for indrykningerne på Metal Supplys portaler – og udover, at det er nemt og ligetil, er der også andre fordele, fortæller han.

- Det er blevet til rigtig mange indrykninger fra vores side og til rigtig mange klik, henvendelser og afgivne håndslag på handler, fortæller han og oplyser samtidig, at Nordjydsk Værktøjsalgs profil er blevet set over 2.500 gange på et år, mens 2.082 har klikket videre til virksomhedens hjemmeside.

- Og så er det jo billigt - og det er vel også værd at skrive om, tilføjer han.

Metal Supplys redaktion kan oplyse, at Nordjydsk Værktøjssalg i 2009 var den mest aktive virksomhed på Metal Supply.

Se Nordjydsk Værktøjssalgs profil her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078