23948sdkhjf

Vi laver det meste på ingen tid - mirakler tager en uge

Damvig Develop A/S har valgt at udstille på Metal 2012, da der gennem de sidste to års krise er kommet mere fokus på kostoptimering.
Damvig Develops teknologier kan hjælpe andre virksomheder med hurtig test og fremstilling af prototyper uden at disse virksomheder skal bruge deres eget produktionsapparat.

Virksomheden kommer med løsninger, som giver et mindre materialeforbrug og færre omkostninger til bearbejdning og montage.

Damvig Develop har stor erfaring i brugen af SLS og SLA i Danmark og vil på METAL 2012 give de besøgende fagfolk mulighed for at stifte bekendtskab med de muligheder der ligger i Rapid Prototyping og -Manufacturing (RPT /RM).

En af fordelene med RPT er, at der arbejdes med stykantal fra 1-1000 og at der som udgangspunkt ikke er mere end 3-4 dages levering af en given part fra modtagelse af 3D-materiale.

Det er med til at kunden kan ændre og hurtigt komme videre med deres projekt og få gavn af en eventuel besparelse.

- Vi vil udstille de materialer der tilbydes hos Damvig, og som vores kunder bruger både til prototyper og egentlig produktion.

- Kom og esøg os på stand A-1155 og bliv inspireret til at komme videre med den gode udvikling der er i branchen, lyder opfordringen fra Damvig Develop A/S, som er grundlagt i 1995 af Jesper Damvig og Susanne Damvig. Firmaet er kendt for sin evne til, at levere prototyper hurtigt i meget høj kvalitet. Virksomheden fremstiller modeller og 3D Prototyper (RPT) til hele den danske industri samt øvrige Europa.Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079