23948sdkhjf

Pålidelig industriel mærkning af kartoner og paller fra Markem Imaje

Med 2200 Serien introducerer Markem Imaje en effektiv, pålidelig og optimeret løsning for udskrivning og mærkning af kartoner og paller. Den nye 2200 løsning kommer med alle fordelene fra en produktrække, som allerede har vist dens pålidelighed, effektivitet og brugervenlighed.
Med tusindvis af enheder installeret i krævende omgivelser og dens evne til 24 timers drift, 7 dage om ugen, har 2200 Serien vist sig at være meget pålidelig.

- Vi har evalueret 2200 Serien med de mest repræsentative applikationer og skønner, at produktionslinje-stop kan nedsættes med mindst to dage pr. år sammenlignet med hvad vores konkurrenter kan tilbyde, siger Mike Kirk, Markem-Imajes produktleder for denne række. I tillæg til vores standard 18-måneders garanti, tilbyder vi også en udvidet garanti og vedligeholdelseskontrakter for perioder på op til fem år: Vi er først på markedet. Med hensyn til udviklingen af bæredygtige metoder, vi har nedsat strømforbruget til 135 watt ved maksimal belastning, som er langt under standarden på markedet og maskinen er designet til kunne genbruges 95 %, siger Mike Kirk.

2200 Serien kan udskrive og påsætte mærkater ved hastigheder, der overstiger 125 kartoner pr. minut. Påsætningen af etiketter er konsistent - ± 0,25 mm - takket være en optimeret etiketføring, automatisk banestramning og en integreret sensor i applikatorpladen. 2200 Serien, som er udstyret med dual RISC-processorer, der bakkes op af en dedikeret ultrahurtig co-processor, giver optimal ydelse. Markem-Imaje farvebånd og etiketter garanterer maksimal udskrivningskvalitet og lang levetid for printhovedet.

Det robuste og stærke industrielle design for 2200 Serien er opbygget omkring en central fast 38 mm tyk basisplade. Applikatorpladen og kontaktdelene er limafvisende for nem rengøring og ukompliceret drift. udover det er alle vitale komponenter beskyttet af dæksler.mola

Yderligere information:

Markem Imaje A/S

0046 8 534 707 50
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078