23948sdkhjf

Danmarks mest moderne anlæg til badbejdsning

Badbejdsning er den bedste og billigste metode til at genskabe rustfast ståls ikke-korroderende overflade efter svejsning, og nu kan selv meget store emner badbejdses.
Kurt Jensen Maskinfabrik A/S, der udstiller på HI Industri 2007, har nemlig lige taget Danmarks mest moderne anlæg til badbejdsning i brug. Dermed kan firmaet med base i Otterup badbejdse emner i størrelser op til 2000 x 2000 x 8000 mm.

Bejdsningen genskaber den oxidhinde, der sørger for, at det rustfrie stål ikke ruster som almindeligt jern. Virksomheden bejdser ikke blot de emner, den selv fremstiller, men i større og større udstrækning også for andre smedefirmaer og maskinfabrikker på Fyn og i Trekantområdet. Med den seneste udvidelse er virksomhedens kapacitet blevet tidoblet. I forbindelse med bejdseanlægget er der installeret et rensningsanlæg, hvor spildevandet behandles i henhold til miljøkravene

Hvis der er tale om endnu større emner, end det nye anlæg kan rumme, kan virksomheden også tilbyde spraybejdsning

Virksomhed i vækst
Siden Tommy Jensen i 2004 overtog det fulde ejerskab af Kurt Jensen Maskinfabrik A/S, er virksomheden blevet udvidet to gange, så man nu råder over 4.000 kvadratmeter produktionsareal.

Virksomheden betjener kunder inden for rensningsanlæg, vandværker, kraftvarmeværker, biogasanlæg og fødevareindustrien i både Danmark og i udlandet, til hvem man leverer rørføringer, maskinstativer, platforme/trappe arrangementer m.v. Produkterne leveres med overflade efter kundens ønske, såsom bejdset, glasblæst, malet, galvaniseret eller ubehandlet, hvis kunden selv vil stå for overfladebehandlingen.

Staben er på de sidste halvandet år vokset fra 16 til 25 medarbejdere. Det ventes, at der inden for de næste par år vil komme yderligere omkring 10 medarbejdere - i takt med, at eksisterende kunder placerer flere ordrer hos virksomheden, og nye kommer til.

Kilde: Kurt Jensens Maskinfabrik A/S - http://www.kjmas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093