23948sdkhjf

KUNI Maskinfabrik A/S leverer special-højtrykspresselinie

KUNI Maskinfabrik A/S i Silkeborg har leveret en Sennerskov special-højtrykspresselinie til den hurtigt ekspanderende virksomhed Roshield A/S’ nye fabrik i Vissenbjerg.
Roshield A/S producerer ballistiske beskyttelsesmaterialer til sikring af pengetransportbiler, VIP-køretøjer, militærkøretøjer, fly, skibe mm. Det nye presseanlæg giver Roshield mulighed for kapacitetsudvidelse inden for ballistiske materialer, som også produceres på andre Sennerskov-presser.

Med en egenvægt på 125 tons er pressen indtil videre Europas største presse til produktion af ballistiske materialer. Pressen er bygget på KUNI Maskinfabrik i Silkeborg, som vandt ordren på Sennerskov-pressen over en fransk pressefabrik, der havde givet tilbud på et andet pressesystem.

Transporten foregik om natten med politiekskorte fra Silkeborg til Vissenbjerg og blev foretaget af Torben Rafn AS, et firma med speciale i transport af sværgods. Torben Rafn AS skal også flytte andre presser, når Roshields nuværende produktion flytter fra Odense til den nye fabrik i Vissenbjerg.

- KUNI Maskinfabrik A/S er meget stolt af denne ordre på Sennerskov-pressen, som der blev indgået kontrakt på for ca. 10 måneder siden. Ordren er også en meget vigtig reference, idet Roshield er blevet opkøbt af firmaet TenCate Advanced Armour, som er en af verdens største udbydere af ballistiske materialer samt andre kunststofprodukter. TenCate Advanced Armour har flere produktionsfabrikker i Europa og USA, erklærer virksomheden i en pressemeddelelse.

Kilde: KUNI Maskinfabrik - http://www.kuni.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078