23948sdkhjf

LPM øger produktionen af Smart Tools-serien

Ølgod-virksomheden har efter en meget succesfuld deltagelse ved VTM 2014 valgt at øge produktionen af deres Smart Tools-serie med øjeblikkelig virkning.
Allerede i dagene efter messen var det tydeligt for LPM, at der var behov for hurtig handling, og selvom der stadig er rigtig meget arbejde tilbage før, at der er fulgt op på de mange kontakter skabt på messen, så er billedet klart, siger adm. direktør Kurt Andersen:

"Med den interesse der blev udvist på VTM 2014, kunne vi se et tydeligt behov for at skrue op for vores eksisterende produktionsplaner, af alle tre produkter. Selvom interessen er større end vi havde turdet håbe på, så har vi sørget for kunne imødekomme en efterspørgsel og har derfor allerede kunne sætte den øgede produktion i gang", siger han.

Direktøren understreger, at det slet ikke er utænkeligt at yderligere forøgelser af produktionsniveauet, kommer til at følge allerede i de kommende uger.

LPM Smart Tools-serien griber produktionsoptimering an fra et andet perspektiv end opgradering af maskinparken, robotindkøb og udskiftning af computersystemer.

Seriens tre produkter sikrer, at der fås det optimale ud af de dyre maskiner, og er effektivt og billigt supplement virksomheders andre initiativer, og fører betydelige resultater med sig, fortæller Ølgod-virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079