23948sdkhjf

Svendborg Brakes åbner ny produktion i Kina

Svendborg Brakes følger udviklingen i Kina og med et ønske om at komme tæt på de kinesiske mølleproducenter, åbner Svendborg Brakes i næste uge nye produktionsfaciliteter i Shanghai, Kina.
Efter kun fire måneders forberedelse overtog Svendborg Brakes i begyndelsen af maj den operative drift af fabrikken i Kina. Og den nye bremsesamlefabrik, som har været i drift i halvanden måned, indvies nu officielt i den denne uge.

- Hovedårsagen til, at vi starter op i Kina er egentlig politiske grunde. Vi blev opfordret af mange af vores store kunder til at være med i den proces, som sker i Kina lige nu. Men selvfølgelig spiller det også en rolle, at vi kan være på stedet i forhold til de kinesiske mølleproducenter, siger Claus Sejersen, administrerende direktør i Svendborg Brakes A/S, Germany.

Anderledes forretningskultur
Svendborg Brakes har dog måttet erfare, at den kinesiske forretningskultur er af en hel anden størrelse, end virksomheden har været vant til fra Europa.

- Det er gået rigtig godt i opstartsfasen med at få bygget fabrikken færdig, og det går fremad med produktionen. Men herefter har så fulgt alle de nye ting, som følger med, når man starter op i Kina, hvor alt er anderledes, fortæller Claus Sejersen.

Omsætning på 8-10 mio. euro
Claus Sejersen sigter her til de forskellige licenser, man som nystartet virksomhed i Kina skal indhente, og det faktum, at de lokale kinesiske producenter foretrækker produkter produceret i Europa.

- På trods af de meldinger, som vi har fået herovre omkring produktionen, så ændrer det ikke på, at vi forventer at få en årlig omsætning på den nye fabrik på ca. 8-10 millioner euro, siger Claus Sejersen.

Otte personer er p.t. ansat til at styre den daglige drift på fabrikken, og hvis behovet opstår, kan der udvides til en personalestørrelse på op mod 12 personer.

Udover fabrikken i Kina har Svendborg Brakes A/S produktionsfaciliteter i Danmark, Tyskland og Polen.

Kilde: Vindmølleindustrien - http://www.windpower.org

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093