23948sdkhjf

Eldan Recycling leverer anlæg til Tyrkiet

Den danske leverandør af genvindingsudstyr har leveret og igangsat sit første kombianlæg i Tyrkiet.
Den tyrkiske kunde, Ugur Metal i Dilovasi/Kocaeli skal bearbejde elektronik- og kabelskrot i anlægget, som er designet til en kapacitet på op til fire ton per time.

Ugur Meral, ejeren af Ugur Metal, startede sin forretning op for længe siden med traditionel indsamling, manuel sortering og salg. Han bemærkede dog, at mikset af ”råmateriale” ændrede sig og indså hurtigt, at behovet for at tænke og handle anderledes var vigtigt.

Hr. Meral, Eldan Recycling og den lokale Eldan salgsagent, Ferrostaal A.S Istanbul påbegyndte de første forhandlinger om et anlæg tilbage i 2010. Forhandlingerne fortsatte sammen med et antal referencebesøg hos eksisterende Eldan-kunder, og til sidst var et skræddersyet layout for genvindingslinjen klar. Hr. Meral havde fra første færd den vision, at linjen skulle være så fleksibel som muligt. Genvindingslinjen skulle være fuldautomatisk, men samtidig give mulighed for individuel håndsortering, når det var nødvendigt.

- Vi er stolte over at igangsætte denne unikke linje hos Mr. Meral her i Tyrkiet. Linjen inkluderer vores ringshredder, eddy current separator, rasper, granulator og separationsudstyr, siger Henning Nørgaard, områdeansvarlig hos Eldan Recycling.

- Vi ser Tyrkiet som et meget vigtigt marked for Eldan og kender køberne i Tyrkiet som meget professionelle folk, der ved, hvad de søger. Vi er meget tilfredse med, at det salgsarbejde vi laver sammen med vores lokale tyrkiske agent giver resultater, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125