23948sdkhjf

Kongskilde Industries udnævner ny topchef

Ole Gade skal som ny administrerende direktør styre den igangsatte omstillingsproces i Kongskilde Industries i mål.
Ole Gade (49 år) er ny administrerende direktør i Kongskilde Industries. Han vil sammen med Søren Villumsen (54 år), som bliver viceadministrerende direktør, og CFO Henrik Jeppesen (43 år) udgøre direktionen i selskabet fremover. Hans fornemste opgave bliver at gennemføre den igangsatte omstillingsproces, ligesom han skal være med til at styrke Kongskilde Industries internationale profil.

Ole Gade er rekrutteret internt og kommer med en bred ledelseserfaring og har en årrække været direktør for både danske og internationale virksomheder. Gennem det sidste halve år har Ole Gade været ansat i DLG som direktionskonsulent, hvor han har været stærkt involveret i den omstillingsproces, som virksomheden er i gang med, og som skal ruste Kongskilde Industries til den fremtidig konkurrencesituation.

Netop kombinationen af Ole Gades erfaring og indgående kendskab til forretningen, udfordringer og muligheder gør, at bestyrelsen ser, at Ole Gade er den helt rigtige til at gennemføre omstillingen og dermed styrke udviklingen af Kongskilde Industries.

Søren Villumsen og Erik Dalsro Jørgensen har siden maj 2013 været sideordnede direktører i Kongskilde Industries.

- Både Søren og Erik har gjort et rigtig godt job, som har bragt Kongskilde et godt skridt i den rigtige retning. Det har de kunnet gøre med netop deres kompetencer. Nu skal vi videre med en ny etape af omstillingen, og her har Ole nogle andre spidskompetencer, som skal sikre, at vi kommer i mål, siger Lars Sørensen, formand for bestyrelsen i Kongskilde Industries.

Erik Dalsro Jørgensen (46 år) fortsætter sin karriere under DLG’s forretningsområde Service & Energi, hvor han udnævnes til underdirektør. Her bliver han hovedansvarlig for DLG-koncernens danske og internationale satsning på hesteområdet, via brandet Equsana. Erik Dalsro Jørgensen får også et andet strategisk fokusområde, nemlig etablering af et forhandlernetværk til afsætning af Service & Energis produktpaletter både nationalt og internationalt, som skal sikre DLG-koncernens fremtidige vækst via et stærkt lokalt salgsnetværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.675