23948sdkhjf

Det sker: Robotter indtager Industriens Hus

Dansk Industri og Metal- og Maskinindustrien præsenterer i samarbejde med Dansk Robot Netværk Dira i hele uge 47 et overflødighedshorn af robotter i Industriens Hus ydre foyer.
Her vil repræsentanter fra Dansk Industri og fra Dira fortælle om, hvordan automation og robotter i industrien kan fastholde danske arbejdspladser og dermed sikre den danske velfærd, både nu og fremover.

Løsningen er en løbende effektivisering af produktionen. Her er netop indførelse af robotteknologi et nøgleord. Vil du vide mere, har du nu mulighed for at opleve de nyeste teknologier og robotter på tæt hold.

Robotudstillingen finder du på hjørnet af H. C. Andersens Boulevard og Vesterbrogade lige ved Københavns Rådhusplads. I dagtimerne fra 8-17 kan alle interesserede komme ind og se robotterne. Der er fri adgang.

Om aftenen og natten vil et lyshav drage forbipasserendes opmærksomhed til udstillingen, når de krydser fodgængerovergangen fra Rådhuspladsen.

Den 25. nov. kulminerer robotudstillingen, når Industriens Hus danner rammen om Dira Roadshow, der starter i København og ender i Horsens, efter at have besøgt Sønderborg og Aalborg på vejen.

På Robotudstillingen finder du blandt andet robotter fra ABB, Universal Robots, Bila, AVS Danmark og Migatronic Automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094