23948sdkhjf

LNT Industri overtager brandhærget virksomhed

[i]LNT Industri i Esbjerg overtager produktion og medarbejdere fra det brandhærgede L.A. Stålteknik i Varde.[/i]
For godt en uge siden nedbrændte det meste af Varde-virksomheden L.A. Stålteknik A/S, og næsten hele maskinparken blev ødelagt. Nu får de knap 20 ansatte ny arbejdsgiver, skriver ErhvervsBladet.

Det er indehaverne af LNT Industri A/S i Esbjerg, Lars Torp og Frank Nielsen, handlede hurtigt og tilbød ejeren af Varde Stålteknik, Gunnar Andersen, at overtage virksomheden og flytte produktionen til Randersvej i Esbjerg.

- Mit udgangspunkt for opringningen til Gunnar Andersen var dyb medfølelse, men efter en hurtig snak blev vi enige om en handel. L.A. Stålteknik laver nøjagtig det samme som os, og vi udvider nu med et nat- og weekendholdskift inden for laserskæring, siger administrerende direktør Lars Torp, LNT Industri til ErhvervsBladet.

Begge virksomheder er underleverandører inden for metalforarbejdning og har en bredt sammensat kundekreds.

- Vi kan naturligvis ikke tvinge L.A. Ståltekniks kunder til at handle hos os, men vi har haft fat i en række af dem, og de har meldt positivt tilbage. Det vil give synergier for kunderne i form af et godt prisniveau, at vi nu får en øget volumen og kan foretage større indkøb, siger Lars Torp.

NT Industri vil efter købet af Varde-virksomheden beskæftige knap 50 ansatte, hvilket Lars Torp anser for en styrke i en tid med stigende krav til underleverandører.

- Alle L.A. Ståltekniks medarbejdere er positive over for den nye situation. For få dage siden så de deres arbejdsplads brænde ned, og vi kom med et tilbud, som de heldigvis tog imod, siger Lars Torp til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066