23948sdkhjf

SH Group gør klar til masseansættelser

Svendborg-virksomheden har i løbet af det sidste år øget medarbejderstaben med 55 til nu at være 215 ansatte, men der er stadig behov for flere medarbejdere.
Den sydfynske offshore- og marinevirksomhed med domicil i Svendborg, som leverer kundetilpassede maskinløsninger, ekspanderer kraftigt i disse år. Kundekredsen omfatter store internationale virksomheder, og det er deres krav, der skaber væksten på Sydfyn.

Det er specielt til den tekniske afdeling, der skal hentes højt specialiseret arbejdskraft til de mange innovative løsninger og konstruktionsopgaver. Afdelingen tæller i dag mere end 65 ingeniører, maskinmestre og teknikere og for at kunne løfte de mange nye opgaver, er ambitionen, at afdelingen skal have tilført 30 nye medarbejdere, og dermed vokse med mere end 50 procent, inden for de næste par år.

- Siden august 2012 er vi vokset dramatisk, og denne udvikling forventer vi fortsætter. Kunderne efterspørger samlede løsninger, og da vi har engineering, stål, hydraulik og automation in-house, så er vi et let valg for dem. For at skabe plads til vækst har vi derfor netop truffet beslutning om at udvide vores bygningsmasse, så der bliver arbejdspladser nok til rådighed, og vi er i fuld gang med at flytte rundt og gøre plads til nye kolleger og bygninger, forklarer administrerende direktør Morten Nielsen hos SH Group.

Rift om danske ingeniører
De danske ingeniører er en eftertragtet vare, hvad også de seneste lave arbejdsløshedstal fra IAK viser. Der er specielt stor efterspørgsel på kvalificerede folk til offshore-stillinger og inden for energisektoren.

Offshore-branchen er præget af, at der løbende kommer nye krav fra myndighederne, og for en virksomhed som udvikler nye løsninger hver dag, er det naturligvis ekstra udfordrende. Hos SH Group har man derfor specielt fokus på ingeniører fra maskinretningen, som har en specialistviden inden for beregning, udvikling og tegning, og kravene er høje.

- Vi er klar over, at det er krævende at arbejde hos os, men vi gør meget ud af at understøtte den enkelte medarbejders udvikling, så vi konstant opbygger viden i virksomheden og hos medarbejderne. Samtidig vil vi også gerne vise, at de interessante jobs også i høj grad findes i Svendborg. Svendborg er jo en charmerende by, der har en masse at byde på, og med den nye motorvej er man i Odense på 20 minutter, hvis man bosætter sig hernede, tilføjer Morten Nielsen.

I 2012 blev der i SH Group iværksat en aggressiv vækststrategi med målet om minimum en fordobling af omsætningen inden for få år, som blandt andet sker gennem en øget indsats inden for offshore og marine, herunder de såkaldte launch & recovery systemer til undervandsrobotter.

Om SH Group
SH Group er en international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine- og offshoresektoren.

SH Group blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 215 medarbejdere i hovedafdelingen i Svendborg og afdelingen på Lindø, samt 10 ansatte i datterselskabet Sepro Technology i Norge og 28 ansatte i SH Automation.

Virksomheden råder over et grundareal på 32.000 kvadratmeter og har mere end 11.000 kvadratmeter under tag.

SH Group’s tekniske afdeling består af ca. 65 ingeniører, maskinmestre og teknikere, som anvender de nyeste programmer inden for 3D Cad, FEM-analyse, beregning og planlægning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079