Logistisk er slagterierne opdelt i sektioner, og sådan er det også hos Frontmatec.
Den markedsledende aktør inden for automationsløsninger har herhjemme produktion tre steder. I Smørum er der fokus på analyseudstyr, i Kolding på processer før kølerum, og i Tandslet på Als på processer efter kølerum, som er centreret om opskæring og udbening ...
"Signifikante" ændringer for maskinbygger: - Ingen ved, hvad der sker på markedet i morgen
Frontmatec bliver ofte kontaktet, når de globale svine- og kreaturslagterier skal optimere deres produktion. Og det handler ikke kun om at reducere antallet af medarbejdere
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/104859916.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=5184&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=3456&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=ff3ab9b532a2c36c8f2e31c676aefe4d7aa23e041fdf3a04d943ca2d457a970f)
Hård konkurrence tvinger slagterierne til at fokusere endnu mere på udbytte per slagtet gris. Det er en tendens, Michael Isaack-Larsen (tv) og Kurt Godsk Andersen mærker tydeligt hos kunderne. Foto: René Wibholdt
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement