23948sdkhjf

Storordre får underleverandør til at investere i største vandskærer til dato

AB Vandskæring bringer maskinparken helt up to date med en ny maskine for at klare den største opgave i virksomhedens historie

Nu udvides maskinparken hos AB Vandskæring i Støvring syd for Aalborg.

Siden virksomhedens start i 1997 har de to ejere, Finn Andersen og Jan B. Kristiansen, været bevidste om løbende at investere i nye maskiner for at følge med tiden. Da en kunde kom med en stor ordre, som ingen af de nuværende maskiner kunne klare, var det tid til at gøre en ny investering.

- Vi har netop afsluttet en stor ordre på vandskæring af 100 duplex-plader på 30-80 mm godstykkelse. For at kunne imødekomme en så stor ordre på i alt 600 ton, har vi styrket vores produktion med en ny maskine fra Water Jet Sweden, siger Finn Andersen i en pressemeddelelse.

Maskinen har et maskinareal på 3x7 meter og er udstyret med tre individuelle skærehoveder for at sikre den maksimale effektivitet. Den kan håndtere plader på op til 8 ton og med en tykkelse på 200 mm.

- Det er typisk vindmølle- og fødevarebranchen, der efterspørger komplekse og store ordrer, hvor vi skal håndtere de helt store pladestørrelser. Det kan vi med den nye maskine, som er særlig efterspurgt til offshore-områder, fortæller Jan B. Kristiansen.

Rustet til fremtiden

Med investeringen på plads er AB Vandskæring klar til at tage imod lignende ordrer.

- Nu har vi fået installeret maskinen, og vi har løst den første opgave, så nu er vi klar til at håndtere lignende opgaver. Investeringen er naturligvis et resultat af, at vi gerne vil blive ved med at forny os og fortsat levere produkter i høj kvalitet med kort leveringstid. Derfor har vi endnu en gang valgt Water Jet Sweden, som lever op til vores krav om både kvalitet og hurtig levering, slutter Finn Andersen.

Tilføjelsen af den nye maskine gør, at AB Vandskæring kan levere alle opgaver inden for vandstråleskæring – fra 0,5 til 200 mm.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267