23948sdkhjf

Det sker: Branchen inviterer igen til Spåntagningsdage

Til oktober 2024 afholder Mazak og KJV igen Spåntagningsdage

2.-3. oktober 2024 er der lagt op til to begivenhedsrige dage med masser af netværk, nyeste teknologier og ikke mindst en masse bearbejdning, når Spåntagningsdage løber af stablen.

Teknikerne fra KJV og Mazak er allerede gået i gang med at skrue et spændende program sammen for de kommende Spåntagningsdage, som igen afholdes hos Mazak i Middelfart.

Fokus vil atter ligge på at give gæsterne inspiration til optimering hele vejen rundt i deres egen produktion med ny teknologi inden for maskiner, værktøjer, automation og bearbejdninger.

Hvad kan man forvente

Mazak præsenterer de nyeste modeller af drejebænke, vertikale -, Multi-Tasking - og 5-aksede maskiner.

KJV præsenterer den store bredde i virksomhedens program i alt fra skærende værktøjer og opspænding til måleudstyr, forindstilling og datastyring. Fra Iscar vil man i øvrigt opleve en masse helt nye produktlanceringer, der først ser dagens lys i løbet af 2024.

Spåntagningsdagene er derfor en god lejlighed til at blive opdateret på de nyeste løsninger inden for for eksempel fræsning, drejning, stik og boring samt til at blive klogere på, hvordan ens egen produktion kan effektiviseres ved hjælp af for eksempel opspændings-/nulpunktssystemer og datastyring til sikring af en mere effektiv produktion med højere kvalitet og væsentligt færre omkostninger.

Bearbejdninger og seminarer

På dagene bliver der igen taget rigtig mange spåner ved en række live-bearbejdninger, hvor Mazak og KJV vil demonstrere et udsnit af avancerede fræse-, bore- og drejeteknikker. Dette vil blive akkompagneret af kyndig forklaring af Mazaks og KJV’s teknikere, ligesom det hele bliver vist live på 18 kvadratmeter storskærm.

Løbende vil der også være seminarer fra såvel Mazak og KJV, der blandt andet omhandler forindstilling med Zoller, styring af fabrikkens emne og værktøjsdata og meget mere.

Det vil være muligt at tilmelde sig arrangementet fra 1. august.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094