23948sdkhjf

Næsby Maskinfabrik opruster på rørlasersiden

Den fynske underleverandør har investeret i en Trulaser Tube 7000 fra Trumpf.
Næsby Maskinfabrik i Odense har siden man i starten af 2010 udvidede sin produktpalette til også at omhandle underleverandørarbejde af laserskårne rør oplevet massiv fremgang indenfor dette område.

Nu tager man så endnu et syvmileskridt og har investeret i den mest avancerede rørlaserskærer i Trumpf’s produktprogram, en TruLaser Tube 7000 inklusiv option for skråsnit samt catcherenhed til beskyttelse af den indvendige side af de skårne rør.

TruLaser Tube 7000 er Trumpf´s topmodel indenfor rørlaserskærere og med de, af Næsby Maskinfabrik, valgte optioner, vil den TruLaser Tube de får leveret i sommeren 2013 være den hidtil mest avancerede rørlaser, Trumpf har leveret i Danmark endnu.

Maskinen vil blandt meget kunne bearbejde rør op til ø 250 mm i 6 meters længder ind såvel som ud af maskinen, er forsynet med kamera for automatiksgenkendelse af svejsesømmens placering, mulighed for skråsnit af rørene samt cacherenhed for indvendig beskyttelse. Dertil kommer optimale produktionsmuligheder via den fleksible udsorteringsstation, hvor nestede rør kan sorteres alt efter ønske.

Frank Skovsager Nielsen, der er indehaver af Næsby Maskinfabrik, besluttede sig endeligt for investeringen i den nye rørskærer efter at have deltaget i dette års åbent-hus arrangement hos Trumpf, en tur der blandt meget andet bød på et besøg hos en større tysk underleverandør, der netop havde en TruLaser Tube 7000 i sin produktion.

- Vi havde set maskinen med skråsnit på EuroBlech-messen i efteråret 2012, hvor vi fik maskinen demonstreret, og efter vi kom hjem, gik vi i gang med at kigge på, hvor vi med fordel kunne supplere den rørlaser, vi allerede har. Vi fandt, at vi med en TruLaser Tube 7000 kunne supplere vor egen maskine på en måde, så vi kan dække størstedelen af efterspørgslen indenfor laserskårne rør med disse to maskiner i drift. Og efter så at have set maskinen dels i drift hos den tyske kunde og dels i show-rummet under Intech-turen til Trumpf her i foråret, besluttede vi os for, at nu skulle det være. Vi glæder os allerede meget til at få maskinen installeret, og vi forventer at være leveringsdygtige i laserskårne rør op til ø 250 mm med skråsnit allerede fra september måned i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75